Showbiz, Stiri

DJ Wanda, pe urmele lui Alex Velea!

Uite cum s-a umplut de tatuaje!

dj-wanda-tatuaje-2

DJ Wanda pare sa devina varianta feminina a lui Alex Velea. Isi face din ce in ce mai multe tatuaje. Cele mai recente, cate un trandafr rosu pe fiecare mana.

DJ Wanda este atat de pasionata de tatuaje incat pare decisa sa isi acopere intreg corpul cu astfel de „opere de arta” si sa devina… varianta feminina a lui Alex Velea.

dj-wanda-tatuaje-3

Non-conformista Dj-ita care mixeaza in cluburi celebre de peste hotare si-a completat colectia de tatuaje avand acum cate un trandafir rosu pe fiecare pumn. De fiecare data au fost necesare 15 ore de munca migaloasa.

„Nu sunt superstitioasa, insa in Japonia se crede ca florile tatuate aduc noroc. Prietenii mei de la Famous Tatoo au realizat aceasta opera de arta in trei zile, iar in total s-a muncit la tatuaj in jur de 15 ore. A fost tare dureros, pentru ca mana este o zona sensibila, insa a meritat”, a declarat DJ Wanda.

dj-wanda-tatuaje-1

Vedeta a pasit cu dreptul in Anul Nou, aceasta primind deja cateva propuneri profesionale tentante.

 “Se pare ca trandafirul imi poarta noroc. Am oferte de job de la Londra si Madrid si sunt in negocieri pentru un contract la Shanghai. Exista discutii si pentru un proiect in televiziune, insa detalii voi da la momentul potrivit”, declara DJ Wanda.

dj-wanda-tatuaje1