Showbiz, Stiri

DJ Harra s-a maritat in secret?

Dana Neacsu, alias Dj Harra, este in culmea fericirii. Iubitul sau, fotbalistul Cristian Badauta, a cerut-o de nevasta! A acceptat pe loc fara sa stea deloc pe ganduri. Se pare ca cei doi s-au si casatorit deja, in secret, departe de ochii curiosilor.

Dana Neacsu este indragostita lulea de fotbalistul Cristian Badauta, jucator la ACS Berceni. Cei doi se iubesc de aprope doua luni si s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.

Chiar daca sunt de putin timp impreuna, Dana si Cristian se iubesc foarte mult si au planuri serioase de viitor. Acum cateva saptamani, fotbalistul i-a facut o surpriza de zile mari superbei bruneta.

A pregatit o cina romantica, la lumina lumanarilor, a cumparat o sticla de vin rosu si cateva zeci de trandafiri, toate pentru un eveniment special. In timp ce luau masa, Cristian s-a ridicat de pe scaun, a ingenuncheat si i-a cerut Danei sa se casatoreasca cu el.

I-a oferit un inel din aur, incrustat cu diamante, in valoare de aproximativ 10.000 de euro.

Pe moment, Dj Harra si-a pierdut rasuflarea, de emotie, insa a acceptat repede cererea in casatorie, fiind sigura ca in sfarsit si-a gasit sufletul pereche. Mai mult decat atat, se pare ca cei doi s-ar fi casatorit deja, in secret, departe de ochii curiosilor.


loading...