Abandonată în spital, cântăreaţa a avut noroc cu familia care a adoptat-o

  DJ Harra a descoperit abia la 31 de ani că are o rudă bogată 1

A fost abandonata la nastere, in spital, iar cateva luni a fost crescuta de asistente. A fost adoptata apoi, iar viata ei a luat o alta intorsatura. De curand, Dj Harra a descoperit ca se trage dintr-o familie instarita si ca are un unchi multimilionar.

DJ Harra a descoperit abia la 31 de ani că are o rudă bogată 2

Dana Neacsu este una dintre cele mai cunoscute dj-ite de la noi, iar cariera sa se afla in plina ascensiune, atat in Romania cat si in strainatate.Insa, viata ei nu a fost intotdeauna atat de frumoasa. La 18 ani a aflat ca este adoptata iar vestea ca parintii ei nu sunt de fapt cei care au adus-o pe lume, a picat ca un traznet asupra sa. Si-a promis ei insasi ca va ajunge cineva in viata, pentru a le da peste nas celor care s-au descotorosit de ea. De curand, bruneta a aflat si ca se trage dintr-o familie putred de bogata.

DJ Harra a descoperit abia la 31 de ani că are o rudă bogată Dinel Staicu

“Mama biologica a Danei este dintr-o familie de oameni cu bani, medici si avocati. Am inteles chiar ca bogatasul Dinel Staicu ar fi ruda cu ea, ii este unchi. Nu stiu exact daca este var sau frate cu mama ei biologica. Se trage dintr-o familie buna si cu atat mai mult nu intelege de ce a fost abandonata la nastere, ca doar aveau posibilitati sa o creasca”, a declarat in presa mondenă o prietena apropiata a familiei vedetei.

Dinel Staicu este un om de afaceri din judetul Dolj, fost proprietar al echipei de fotbal Universitatea Craiova. Barbatul este incarcerat, fiind condamnat la 11 ani de inchisoare cu executare, de catre judecatoria sectorului 2, pentru frauda.

DJ Harra a descoperit abia la 31 de ani că are o rudă bogată 3

Dj Harra si-a petrecut primele trei luni din viata in maternitate, la spitalul judetean Craiova, acolo unde a fost ingrijita de cateva asistente cu suflet. “Dana a fost parasita de mama ei, in ziua nasterii. Efectiv a fugit din spital si nimeni nu a reusit sa o gaseasca. Ea a fost crescuta de asistentele de la Spitalul Judetean Craiova, timp de trei luni. O verisoara a mamei sale adoptive lucra acolo. Ea si sotul sau isi doreau cu ardoare un copil, dar nu reusea sa ramana insarcinata. Asa ca verisoara respectiva i-a propus sa vina la spital sa o vada pe Dana. A fost dragoste la prima vedere, s-au atasat imediat de ea si au decis sa o adopte”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

DJ Harra a descoperit abia la 31 de ani că are o rudă bogată 4

Se pare ca Dj Harra nu a fost un copil dorit, caci mama ei biologica a incercat pe cat posibil sa-si ascunda sarcina. “S-a ascuns la o matusa, nu stia nimeni ca este gravida, isi strangea burta. Dana fost socata sa auda ca este adoptata, dar i-a multumit lui Dumnezeu ca i-a daruit asemenea parinti adoptivi. Le-a spus ca nu putea avea parinti mai buni decat ei. Ii iubeste foarte mult”, ne-a mai spus aceeasi sursa.