dan-grigore-adamescuSe cam alege praful! Dupa 12 ani de lapte si miere in casnicie, Carmen Adamescu ii face un adevarat rechizitoriu sotului ei, multimilionarul Dan Adamescu, de care vrea sa se desparta oficial. Surse judiciare suspectează acțiunea de divorț ca fiind o metodă de albire a unei părți din averea care altfel ar fi confiscată de procurorii anticorupție.

Reclamanta nu se joaca si vrea sa fie despagubita cu zece milioane de euro, dar ar vrea si jumatate din averea familiei. In 2012, Dan Adamescu ocupa locul doi in topul celor mai bogati romani, cu o avere estimata la 730 de milioane de euro.

Carmen Adamescu vrea ca divortul sa fie pus exclusiv in carca paratului. Ea sustine ca sotul ei ar fi fost in excursii in Insulele Cayman si in Cuba, unde ar fi fost insotit de mai multe doamne. Si ar fi avut relatii extraconjugale cu o maseuza, dar si cu o persoana din conducerea companiei de asigurari Astra..

Citeste si...
Orban: Reducerea TVA nu e proiect PNL, ci al unui parlamentar PNL

„Am fost jignita de parat in Adunarea generala a Actionarilor, de fata cu angajatii nostri, ca mi-am insusit fara drept sume de bani”, sustine Carmen Adamescu, adaugand ca a renuntat sa fie o sotie casnica tocmai ca sa il ajute pe el sa prospere in afaceri.

Ea doreste sa primeasca despagubiri de zece milioane de euro pentru sacrificiile sale.

Instanta i-a cerut lui Carmen Adamescu sa plateasca pentru pretentiile ei financiare nu mai putin de 225 de milioane de lei, adica 50 de milioane de euro. Reclamanta a incercat fara succes sa obtina scutirea de la plata taxei, reducerea ei sau macar plata in rate.