Showbiz

Diva Anamaria Prodan i-a făcut vrăji voodo lui Laurențiu Reghecampf: ”Ti-am dat bani, ți-am luat mașină…”

Anamaria Prodan a făcut o apariție spectaculoasă, la un an de la divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara a pregătit o surpriză emoționantă și simbolică pentru fostul său soț, care a ținut 13 ani. Într-un videoclip pentru melodia lui Theo Rose, intitulată „Soarele meu,” Anamaria Prodan a avut o scenă în care a purtat haine de doliu, ținând un trandafir în mână și cântând versuri care sugerează că Laurențiu Reghecampf nu mai are loc în prezentul sau viitorul ei.

Această apariție a fost o modalitate puternică prin care Anamaria Prodan și-a exprimat sentimentele și a marcat faptul că fostul soț este acum o parte din trecutul ei. Această acțiune a fost cu siguranță intensă și plină de semnificații personale pentru ea și a atras atenția publicului și a fanilor, deoarece a fost un gest neașteptat și emoționant din partea vedetei.”Îl văd pe stradă cu a treia deja, jumătate de an nu și-a găsit iubirea încă. Îl știu ca și cum îl iubisem deja, în viața aia în care nu avea inimă de stâncă. Ți-am dat bani, ți-am luat mașină, ți-am dat casă cu grădină și inima la pachet, dar e linia prea fină între ură și iubire și m-ai lăsat fără regret”, se spune în versurile melodiei de pe Youtube.

Hotărâtă să își răzbune inima frântă, ea se întoarce la rădăcinile sale ancestrale și începe să studieze arta voodoo-ului. Cu ajutorul unui vechi cărți de vrajă și a puterilor sale magice, ea începe să îi facă vraji voodo fostului soț, aducându-l în fața consecințelor acțiunilor sale trecute, chiar în fața unui mormânt improvizat, unde i-a depus niște flori. În culmea acestei vendete, personajul interpretat de Anamaria Prodan îi depune flori la un mormânt improvizat, simbolizând încheierea unui capitol și eliberarea de trecutul dureros.

blank