Aurelian Temișan
Showbiz

Dispută între Aurelian Temișan și Doina Teodoru. De la ce au pornit tensiunile între solist și iubita lui Cătălin Scărlătescu

Relația tensionată între Doina Teodoru și Aurelian Temișan a ajuns în centrul atenției, după ce iubita lui Cătălin Scărlătescu a reușit să-l irite profund pe artist. Mai mult, din acest motiv, el a decis să o contacteze personal pentru a-și exprima nemulțumirea.

Iubita lui Cătălin Scărlătescu, câștigătoarea iUmor 2017, a avut parte de succes, dar și de mici reproșuri din partea unor persoane pe care le-a luat în derâdere. În timpul unui interviu, Doina Teodoru a povestit cum a fost contactată personal de către Aurelian Temișan, unul dintre jurații show-ului „Te cunosc de undeva”, pe care l-a ridiculizat în timpul prestației sale.

Aurelian Temișan, deranjat de glumele făcute de Doina Teodoru pe seama lui

Deși lucrează împreună în teatru, Doina Teodoru a mărturisit că nu s-a putut abține să nu facă glume la adresa colegului său de scenă, Aurelian Temișan, dar această atitudine a avut consecințe neașteptate. După finala iUmor, solistul a luat legătura cu ea personal prin intermediul Facebook-ului, exprimându-și nemulțumirea într-un mod „relativ agresiv” și reproșându-i faptul că a făcut glume la adresa sa.

Actrița a spus că în opinia ei, roast-ul, colecția sa de glume răutăcioase, este un fenomen care nu este foarte exploatat în România, motiv pentru care, crede ea, a avut atât de mult succes cu asta.

„Sper ca, la un moment dat, să ajungem şi noi precum americanii, acolo unde roast-ul este ceva extraordinar, iar vedetele sunt onorate să fie invitate la astfel de lucruri. S-a încercat şi la noi, de către colegii mei Micutzu şi Mihai Bobonete, dar văd că nu au continuat. Cred că e destul de greu să găseşti o vedetă care să accepte să fie ţinta glumelor.

Chiar după momentul de la audiţii, mi-a scris pe Facebook Aurelian Temişan, cu o atitudine relativ agresivă. Am încercat să fiu cât am putut de diplomată, dar nu m-am putut abţine să nu încep momentul din finală cu el. Suntem şi colegi la teatru, chiar dacă nu avem mari tangenţe. Ştiu însă că el lucrează mai mult cu un fost profesor de-al meu din facultate, aşa că nu vreau să mă gândesc cât l-o fi bătut la cap pe săracul om”, a spus Doina Teodoru în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, potrivit Cancan.

De-a lungul ultimilor doi ani, Doina Teodoru se bucură de o poveste de iubire minunată alături de Cătălin Scărlătescu, chiar dacă există o diferență semnificativă de vârstă între ei. Celebrul bucătar are cu 17 ani mai mult decât partenera sa, iar aceasta a mărturisit că a trebuit să se confrunte cu prejudecățile celor din jur.

blank