Showbiz, Stiri

Disperare! Corina Dănilă face eforturi să-şi salveze casa

Banca i-a scos casa la licitaţie. Vedeta va rămâne pe străzi?! Strânsă cu uşa de banca la care a făcut un credit uriaş şi pe care nu l-a achitat, Corina Dănilă nu se dă bătută uşor. În primăvară, banca a cerut executarea silită a actriţei. Instituţia financiară a câştigat procesul, iar vila vedetei a fost scoasă la licitaţie. Corina a făcut, însă, contestaţie, în speranţa că procedura de executare silită va fi suspendată.

Corina DanilaCândva, o răsfăţată a lumii mondene, în ultimii ani, Corinei Dănilă (41 de ani) i-au mers toate pe dos. S-a despărţit de logodnicul ei, Norris Măgeanu, nu a mai primit roluri în nici o telenovelă, nu i s-a mai dat pe mână nici o emisiune, ba chiar a fost la un pas să fie concediată din TVR.

Pentru că a fost încadrată în categoria cazurilor sociale grave, Corina crescându-şi singură fetiţa pe care o are cu Norris Măgeanu, ea a scăpat de disponibilizare. Acum ocupă funcţia de consilier de management la Direcţia Artistică şi Producţie.

De parcă nu ar fi fost de-ajuns, în primăvară, OTP Bank a cerut executarea silită a vedetei pentru că nu şi-a plătit un credit în valoare de aproximativ 460.000 de franci elveţieni. La 12 septembrie 2012, un executor judecătoresc din Bucureşti a scos la vânzare, cu titlul de executare silită şi ulterior de licitaţie, imobilul deţinut în acte de Corina Danilă şi de Norris Măgeanu.

Vila cu etaj şi mansardă are patru camere (un living şi trei dormitoare), două băi, două balcoane şi dependinţe. La primele licitaţii nu s-a găsit nici un cumpărător, iar banca a renunţat la decizia de a vinde vila, pentru că preţul scăzuse atât de mult încât ar fi ieşit în pierdere.

În această situaţie, instituţia financiară a pus poprire pe veniturile giranţilor, urmând să-şi recupereze pagubele în timp. Cu toate acestea, Corina Dănilă, care locuieşte în vilă împreună cu fiica ei de nouă ani, Rianna, poate fi evacuată din imobil în orice moment ar apărea un cumpărător.

Cum situaţia este de-a dreptul critică, vedeta a făcut o ultimă încercare de a-şi salva casa. Ea a depus contestaţie la decizia de executare silită. Procesul se află pe rol la Judecătoria Buftea, iar următoarea înfăţişare este la 19 noiembrie. Prin acest demers în instanţă, actriţa speră să suspende executarea silită şi licitarea imobilului. Specialiştii spun, însă, că atunci când se ajunge într-un stadiu atât de avansat, şansele ca judecătorii să ia o decizie în favoarea celui care face contestaţia sunt minime.

Corina speră ca lucrurile să-i meargă mai bine în lunile următoare şi se bazează că ar putea reveni la TVR cu un proiect de televiziune până la sfârşitul anului.

blank