Actualitate, Featured

Discursul lui Dragnea, catalogat drept delir

Discursul lui Dragnea, catalogat drept delir cea mai dură reacţie internaţională este cea a postului Deutsche Welle. Într-un material numi”Delirul PSD călare pe un morman de minciuni”, jurnaliştii postului german scriu că de aproape doi ani, coaliția PSD/ALDE incită insistent la ură socială şi găseşte mereu alţi vinovaţi pentru fiecare promisiune electorală neîndeplinită, pentru fiecare kilometru de autostradă neconstruit, pentru fiecare salon de spital părăginit.

Agenţia de ştiri Bloomberg scrie că şeful PSD reaprinde discuţiile privind amnistia şi graţierea oficialilor cu probleme de corupţie şi remarcă faptul că Dragnea însuși are o condamnare penală care îl împiedică să devină prim-ministru Discursul catalogat drept delir .

Ziariştii de la France Press vorbesc despre faptul că Liviu Dragnea a acuzat Occidentul de minciuni şi de discriminare cu doar două săptămâni înainte ca România să preia preşedinţia UE.

O altă agenţie de ştiri, Associated Press, într-un material preluat şi de televiziunea americană ABC News, se concentrează pe acuzaţiile de trădare aduse lui Klaus Iohannis, după ce şeful statului a declarat că Guvernul nu e pregătit pentru preluarea şefiei Uniunii Europene.