„Adam aşa de frumos s-a comportat. Nu a plâns deloc. Aveam foarte mari emoţii pentru el”

 Lesko botez

Anna Lesko si-a botezat baietelul in mare secret, fiind la fel de discreta precum a fost in perioada sarcinii, cand a reusit sa ascunda faptul ca este gravida timp de sapte luni.

 

Lesko botez Adam

Anna Lesko si-a botezat baietelul fara mare tam-tam. A reusit sa pregateasca evenimentul fara ca presa sa afle, astfel ca la biserica nu au fost decat apropiatii vedetei si ai iubitului ei, Adrian Nenita.

Cantareata a prezentat cateva fotografii in cadrul unei emisiuni de televiziune si a explicat de ce a avut u n eveniment atat de discret si de ce a dorit sa isi ascunda sarcina in primele sapte luni.

“L-am botezat deja pe Adam. Nu am facut nicio petrecere, nu stiu ce intelegeti voi prin petrecere. in stilul nostru caracteristic, foarte discret. M-a intrebat lumea de ce am ascuns sarcina.

In prima faza nu e bine sa vorbesti despre chestia asta, dar in a doua faza a fost foarte important sa nu am pe nimeni pe capul meu, sa nu ma streseze, sa nu ma pozeze, sa nu ma emotioneze. Adam asa de frumos s-a comportat. Nu a plans deloc. Aveam foarte mari emotii pentru el”, a declarat solista.

Citeste si...
Ce rezervă astrele fiecarei zodii, astăzi, 5 mai