Showbiz, Stiri

Dinu Patriciu vrea să însoare din nou?!

Controversatul om de afaceri, îndrăgostit lulea!. A împlinit 63 de ani şi, recent, a suferit o intervenţie chirurgicală care “l-a întors” din morţi. Nu l-a speriat nici asta, nici faptul că băncile şi executorii îl aleargă pentru datorii colosale, iar fosta soţie, Dana, vrea să-i ia jumătate din avere.

06-patriciu_70c744659fMelanie Chen e “vinovată” pentru marile schimbări din viaţa unuia dintre cei mai bogaţi români. Spre surprinderea şi indignarea apropiaţilor săi, magnatul i-a dat pe mână, cu toată încrederea, afacerile sale, iar apropierea dintre cei doi a evoluat atât de mult, încât se pare că în curând se vor auzi clopote de nuntă.

Melanie ChenDupă ce, acum o lună, Dinu Patriciu şi-a petrecut ziua de naştere alături de familie şi de iubită în vila chinezoaicei din Londra, săptămâna trecută, acesta a făcut un pas important în relaţia cu cea care i-a pus stăpânire şi pe avere, dar şi pe inimă.

06-petrecere_8f291cb746Afaceristul ar fi chefuit în Trinidad-Tobago, la petrecerea lui Wiston Chen, tatăl lui Melanie, prilej cu care i-ar fi şi cerut mâna fetei. Nu de alta, dar a vrut să aibă terenul pregătit pentru momentul în care instanţa îl va declara “liber” în procesul de divorţ pe care îl duce cu fosta soţie, Dana.