Actualitate, Stiri

Dinu Patriciu va fi inmormantat la Bucuresti. Sotia sa continua razboiul pentru avere si dupa moartea afaceristului!

Dinu Patriciu a murit luni intr-un spital din Londra. Omul de afaceri suferea de ani buni de hepatita progresiva. Acesta va fi inmormantat saptamana viitoare la Bucuresti.

Dinu-Patriciu-va-fi-inmormantat-la-Bucuresti--Sotia-sa-continua-razboiul-pentru-avere-si-dupa-moartea-afaceristului--Uite-ce-gest-socant-a-facut

Potrivit apropiatilor, omul de afaceri isi cumparase o cripta in cimitirul Bellu, pentru care daduse 25.000 de euro.

Familia lui Dinu Patriciu a dezmintit zvonurile conform carora omul de afaceri va fi inmormantat la Londra.

“Familia a decis sa fie ingropat in Bucuresti, si nici nu se pune problema incinerarii, asa cum s-a vehiculat”, a precizat, pentru cancan.ro, un apropiat al familiei.

Cel care se va ocupa de inmormantare va fi fratele omului de afaceri, Serban. Sotia sa, Dana, cu care se afla in plin divort, nu a vrut sa se implice la pregatirea funeraliiilor si nici nu vrea sa auda de acest subiect.

“Serban, fratele lui Dinu, se va ocupa de ceremonie, intrucat Dana, sotia, despre care stie toata lumea ca erau in divort, nu a vrut sa-l vada inca si nici sa dea o mana de ajutor”, a mai explicat aceeasi sursa.

Si-a cerut iertare la toti membrii familiei

Inainte sa moara, Dinu Patriciu a strans toata familia in jurul sau si le-a cerut iertare tuturor, dupa care si-a citit testamentul.
Ultima dorinta a omului de afaceri a fost aceea de a fi inmormantat civilizat, fara circ.

“Am vorbit cu Dinu in urma cu doar cateva zile, cand starea lui de sanatate era foarte precara. Si i-am zis: bine, dar daca ma intreaba prietenii tai din Romania despre tine, ce sa le zic? Mi-a spus: “Ce sa le spui? Imi vor scrie curand certificatul. Nu vreau circ la inmormantarea mea!”, a declarat senatorul Sorin Rosca Stanescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai milionarului.