Actualitate, Stiri

Dinu Patriciu si-a ales loc de veci printre poeti.

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi inmormantat saptamana viitoare la Cimitirul Bellu. Desi se zvonea ca trupul neinsufletit va ramane la Londra, se pare ca ultima dorinta a omului de afaceri a fost aceea de a fi inmormantat in Romania.

Dinu-Patriciu-si-a-ales-loc-de-veci-printre-poeti--Uite-langa-cine-va-fi-inmormantat-omul-de-afaceri-

Locul de veci pe care si l-a cumparat Dinu Patriciu in urma cu cativa ani se afla in apropiere de cel a lui Mihai Eminescu.

“Acesta a fost cumparat in perioada cat a fost casatorit cu Dana si ambii au locuri de veci aici. Tot aici sunt inmormantati si alti membri ai familiilor celor doi. Funeraliile vor avea loc abia dupa aducerea in tara a trupului neinsufletit al lui Dinu Patriciu, cel mai probabil saptamana viitoare”, a declarat o sursa apropiata familiei pentru ziarulring.ro.
Aceeasi sursa a dezvaluit si de ce Dinu Patriciu a fost adus in Romania, si nu a fost incinerat la Londra, asa cum se speculase.

“Dinu era ortodox si este normal sa fie adus in tara si sa beneficieze de slujba crestin-ortodoxa. In plus, aici il poate plange familia.

Dinu Patriciu a murit la varsta de 64 de ani, pe 19 august, la Spitalul Royal Free din Londra, in urma unei infectii pulmonare.