Social, Stiri

Dinu Patriciu, divortat post mortem

Magnatul Dinu Patriciu, care a incercat pana in ultimele clipe de viata sa divorteze de sotia lui, a obtinut ceea ce a vrut de abia dupa moarte. Judecatorii l-au divortat post-mortem, in urma cu cateva zile.

unnamed_93-465x390

La aproape o luna de cand omul de afaceri Dan Costache Patriciu a incetat din viata, intr-un spital din Londra, instanta de judecata a pus punct procesului de divort pe care I-l intentase, acum mai bine de un an, fostei sale sotii.

In urma cu trei zile, dosarul de divort al lui Dinu Costache Patriciu de sotia lui Patriciu Dana Rodica a ajuns din nou, la termen, pe rolul Tribunalului Ilfov, iar avocatii familiei au depus la dosar un set de acte, printre care si certificatul de deces al omului de afaceri.

Astfel, pe baza acestuia, a venit si sentinta, grabita cumva de de decesul magnatului. “Ia act de incetarea casatoriei prin decesul apelantului reclamant. Dispune inchiderea dosarului, pronuntata in sedinta publica, azi, 16.09 2014” se arata in incheierea de sedinta redactata de magistratii Tribunalului Ilfov. Aceasta este insa calea legala prin care un dosar de divort este stins prin decesul uneia dintre parti.