Dinu Maxer
Showbiz

Dinu Maxer, mărturisiri scandalos de compromițătoare. A recunoscut că a început relația cu Deea, când aceasta era minoră: „Ea avea 15 ani, iar eu 31”

Dinu Maxer a făcut o mărturisire compromițătoare la emisiunea lui Măruță și anume că a început relația cu actuala soție când aceasta avea doar 15 ani, iar artistul era două ori mai în vârstă decât ea.

Dinu Maxer a făcut în cadrul emisiunii „La Măruță” o serie de mărturisiri, iar cea mai compromițătoare a fost aceea în care a povestit cum a întâlnit-o pe actuala lui soție, Deea.

Artistul a declarat că relația dintre cei doi a început atunci când tânăra avea doar 15 ani și era doar o adolescentă de liceu.

Dinu Maxer a mărturisit că a ținut relația ascunsă de ochii lumii până în momentul în care actuala lui soție a împlinit 18 ani.

„Deea avea 15 ani și eu aveam 31 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani. Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă.”, a povestit Dinu Maxer.

Dinu Maxer: Motivul real pentru care s-a despărțit de Nicoleta Luciu
O altă dezvăluire a lui Dinu Maxer a fost motivul real pentru care s-a despărțit de Nicoleta Luciu, aspect pe care l-a ținut secret până la acest moment.

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care însă s-a terminat în anul 2005. Nicoleta a activat o perioadă de timp ca actriță, jucând în mai multe producții de televiziune, în timp ce Dinu s-a retras din lumina reflectoarelor pentru o vreme.

Cariera Nicoletei Luciu a reprezentat de fapt motivul despărțirii dintre cei doi, deoarece Dinu maxer era extrem de gelos și nu voia ca iubita lui săn aibă o carieră în televiziune.

” Eu plecasem în viață cu istoria părinților mei și nu am vrut să mă căsătoresc. Nu știu de ce m-am căsătorit cu Deea, așa că poți să o întrebi tu pe ea. Ne-am despărțit în 2005 eu și Nicoleta. Eram gelos, chiar nebun de gelos. Nu m-am căsătorit pentru că mă luptam cu un concept care era mai puternic. N-am vrut să am copil, n-am vrut să mă căsătoresc și n-am vrut să joace în telenovele, a povestit vedeta în emisiunea “La Măruță”, la Pro TV.