Dinu Maxer
Showbiz

Dinu Maxer, ghinion în dragoste. Nici noua iubită nu-l vrea de soț

După un divorț controversat, Dinu Maxer și-a găsit liniștea lângă o altă femeie, dar nici aceasta nu vrea o căsnicie cu el. Noua iubită a artistului a venit și cu o explicație.

La începutul primăverii, după 18 ani de relație, Deea și Dinu Maxer au anunțat că s-au despărțit. La scurt timp, Deea și-a oficializat relația cu Robert Drilea. Nici Dinu nu s-a lăsat mai prejos și s-a afișat cu bruneta care i-a furat inima, Magdalena. Cu toate astea, noua parteneră a artistului a declarat că nu își dorește să se căsătorească cu el.

Nu vrea să se căsătorească cu el

Bruneta consideră că este prea devreme pentru un angajament atât de serios. Aceasta a mai spus că există fercire și iubire și fără căsătorie, semn că are alte planuri pentru ea și Dinu.

„Nu am de gând să mă căsătoresc prea curând. Nici nu se pune problema atât de repede. Dinu abia a divorțat, deci este exclus. Evident că mi-aș dori, la un moment dat, să se ducă relația noastră în această direcție, însă e prea devreme. Nu, nu am vorbit despre asta. Oricum fiind căsătorită o dată pot spune că nu un act te tine într-o relație sau ține o relație. Poți fi fericit și poți avea o relație frumoasă și fără să semnezi acel act. Iubirea, respectul și devotamentul dintre parteneri sunt mult mai importante”, a declarat Magdalena.

Dinu Maxer

Nici Dinu Maxer nu mai vrea să ajungă la altar

Nici artistul nu se grăbește să se căsătorească cu Magdalena. El a mai spus că nu își mai dorește un copil, dar că viața este imprevizibilă. Fostul soț al Deei Maxer vrea să se bucure de relația cu noua iubită și să trăiască viața din plin.

„E o întrebare nepotrivită (nr. când se va recăsători) pentru un bărbat care tocmai a divorțat. Mai nou, dragostea poate fi și fără căsătorie. Când eram mai tânăr, nu am considerat că e necesară, cu Nicoleta, abia după, când m-am mai maturizat. Dar acum nu o văd ca ceva ce trebuie făcut”, a spus Dinu Maxer.„Nu (nr. nu mai vrea alți copii). Mama ei a avut-o pe Magda la 40 de ani. Și are o vorbă bună… „Mai discutăm peste trei ani”. Atunci și Magda face 40. Acum nu mă mai văd tată. Dar viitorul e mereu plin de surprize. Am învățat asta în acest an”, a mai adăugat artistul.

Locuiesc separat

Cântărețul a mai spus că nu se poate muta la noua iubită pentru că stă cu fiul lui, dar că o vizitează des. El a recunoscut că marea problemă a relația lor este distanța. Cu toate astea, Dinu este încrezător și încearcă să găsească soluții.

„Nu pot spune asta (nr. că s-au mutat împreună). Stăm și la mine și la ea. De exemplu, sâmbătă noapte am rămas la ea. Aseară, la mine. Ea are un apartament nou, frumos. Eu îl am pe Andreas, deci nu se pune problema să mă mut eu. Când se va ajunge și la această discuție, probabil va trebui să se mute ea la mine. Din păcate, distanța e mare între apartamentele noastre. Aici e problema”, a spus iubitul Magdalenei Chihaia.

blank