Dinu Maxer
Showbiz

Dinu Maxer dezvăluie ce s-a întâmplat după despărțirea de Nicoleta Luciu, acum 18 ani: „Îmi asum…”

Dinu Maxer dezvăluie ce s-a întâmplat după despărțirea de Nicoleta Luciu, acum 18 ani. Dinu Maxer a oferit noi detalii despre povestea de dragoste pe care a trîit-o cu Nicoleta Luciu, dar și despre urmările despărțirii dintre ei. Dinu Maxer a recunoscut că imediat după ce și-au spus „adio”, imaginea lui a devenit tot mai cunoscută, însă a spus și ce anume îl deranjează chiar și în prezent, apropo de relația pe care a avut-o cu Nicoleta Luciu.

Dinu Maxer dezvăluie ce s-a întâmplat după despărțirea de Nicoleta Luciu, acum 18 ani. Dinu Maxer a divorțat la începutul lunii martie de fosta sa parteneră de viață, Deea Maxer. Înainte să fie căsătotir, Dinu a avut o relație foarte mediatizată cu Nicoleta Luciu, una dintre cele mai frumoase femei de la vremea respectivă. Despărțirea dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu, model Playboy și fosta Miss România, la vremea aceea, a ținut prima pagină a ziarelor. Maxer și-a reamintit recent urmările pe care le-a avut asupra sa, separarea de Luciu, după opt ani de zile și a spus și ce anume îl deranjează în prezent, când vine vorba de această relație.

Dinu Maxer

Maxer dezvăluie ce s-a întâmplat după despărțirea de Nicoleta Luciu, acum 18 ani

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu s-au iubit timp de opt ani de zile și păreau a fi cuplul perfect, însă cei doi s-au despărțit după opt ani împreună. La vremea aceea, destrămarea cuplului Maxer-Luciu a generat foarte multe zvonuri. Dinu Maxer a declarat recent că este deranjat de faptul că și în prezent se întâmplă acest lucru, când e vorba de el și Nicoleta Luciu

„Nu sunt agasat… Poate sunt agasat de titluri, dar conținutul mi-l asum. Conținutul este real în ceea ce mă privește. Faptul că lumea este interesată, e normal, cunosc lucrurile astea, de când am avut prima despărțire publică din România, în presa de scandal, din 2005, de Nicoleta.

A fost primul scandal public, de fapt, nu a fost niciun scandal, pentru nu am avut, atunci, o problemă cu Nicoleta, ci făceam niște declarații care erau preluate greșit și îmi asum, acum, în cunoștință de cauză tot ce se întâmplă’, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Maxer, despre despărțirea de Luciu: „Am avut un boom de imagine”

Citește și  Trupa ABBA revine cu două piese noi

De asemenea, Maxer a recunoscut că despărțirea de Nicoleta Luciu l-a făcut și mai celebru și devenise din ce în ce mai căutat pentru concerte.

„Stăteam să compar… În 2005 am avut un boom de imagine, tot grație unei despărțiri, am fost foarte căutat. Exista un manager, care m-a vândut extraordinar, aveam spectacole după spectacole.

Caut managerul! Sunați-mă, numărul este pe Facebook! Nu înțeleg de ce nu se întâmplă lucrul ăsta acum!’, a mai spus Dinu, pentru aceeași publicație.

Maxer a format un cuplu cu celebra Nicoleta Luciu. Relația lor a durat opt ani, iar când apropiații se așteptau ca cei doi să ajungă în fața altarului, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu s-au despărțit. Ulterior, artistul a cunoscut-o pe Deea, care avea 16 ani, iar el 31 de ani.

Cu toate astea, Dinu a luptat pentru fata care îi cucerise inima, iar ani mai târziu s-au căsătorit. Dinu și Deea Maxer au fost căsătoriți 14 ani și au împreună doi copii, Andreas și Marysa.

blank