Dinamo a obținut licențele pentru sezonul viitor, ba chiar a revenit și într-o formă sportivă care să îi permită să se salveze de la retrogradare, însă noi probleme financiare ”bat la ușă”.

Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo, a dezvăluit că este necesară achitarea unei sume de 200.000 de euro până la 15 mai către ANAF, altfel clubul riscă să piardă baza de la Săftica. Pentru obținerea sumei respective vor contribui suporterii acționari, însă Constantin Eftimescu a anunțat că așteaptă și ”surprize”, adică un om de afaceri care să contribuie financiar.

Dinamo poate pierde baza de la Săftica
”E vorba despre o sumă de aproximativ 200.000 de euro. Rata ANAF pentru baza de la Săftica este urgentă și trebuie achitată lunar până la data de 15.

Deocamdată, suporterii sunt singurii care ne pot ajuta, dar așteptăm surprize. Suporterii încearcă și ei să cumpere bilete, dar nu numai asta. Așteptăm niște surprize, din alte părți. Sperăm să fie o surpriză plăcută”, a declarat Constantin Eftimescu, potrivit Fanatik.

Una dintre persoanele ce pot produce ”surpriza” este Nicolae Badea, fostul acționar al clubului, cel care a mai contribuit financiar în ultimul an, atunci când clubul era în impas.

Până la deadline-ul datoriei către ANAF, Dinamo joacă un meci în urma căruia poate obține o opțiune serioasă pentru evitarea retrogradării și chiar a locurilor de baraj, sâmbătă, de la 21:15, în direct la Digi Sport 1, împotriva lui Hermannstadt.

Formația antrenată de Dușan Uhrin este pe locul 11 în Liga 1, cu 24 de puncte, trei peste Viitorul, ocupanta primei poziții de baraj, și patru în fața viitoarei adversare, care se află pe a 15-a poziție, direct retrogradabilă la finalul play-out-ului.