Sport, Stiri

Dinamo – Chiajna 2-1. Ionuţ Chirlă: „E viciere de rezultat”

Golurile au fost marcate de Ţucudean şi de Grigore

tucudean_06660400

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ţucudean ’27 şi D. Grigore ’60 din penalti, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Onduku, în minutul 62.

Antrenorul echipei Concordia Chiajna, Ionuţ Chirilă, a declarat, luni seară, după înfrângerea din meciul cu Dinamo Bucureşti, scor 1-2, că „dacă se confirmă greşelile de arbitraj, atunci este viciere de rezultat”.

„A fost o partidă pe care am controlat-o de la un capăt la altul. Am avut o posesie superioară, deşi Dinamo are un lot mai valoros. Dacă se adevereşte că a fost henţ la golul lui Ţucudean şi că nu a fost penalti atunci se poate spune că a fost viciere de rezultat. Şi mi s-a confirmat că nu a fost penalti la Creţu. Acolo la Creţu s-a rupt jocul, la 2-0 e greu să revii. Sunt prea multe lucruri pentru a putea învinge Dinamo în Ştefan cel Mare. Sunt dezamăgit. Dacă erorile de arbitraj se adeveresc sunt prea multe. Sunt două goluri care nu ar fi trebuit să existe. Am făcut o bună propagandă fotbalului, am dominat Dinamo. Cel puţin un rezultat de egalitate era meritat pentru echipa noastră. Noi suntem o echipă care joacă fotbal. Mă aşteptam să câştig cele trei puncte astăzi şi am fost aproape de un meci egal”, a spus Chirilă.

Tehnicianul Concordiei consideră că nu a fost surprins cu nimic de Dinamo: „Nu am înţeles de ce au ascuns baloanele pe finalul jocului. Dinamo nu are voie să facă asta, este ruşinos. Am văzut un Dinamo în reconstrucţie. Nu m-a surprins cu nimic astăzi. Am văzut un Dinamo care a aruncat mingi în careu, nişte diagonale şi cam atât. Ca joc am fost superiori. Nu mi-a plăcut Dinamo azi, dar îi felicit pentru victorie. Totuşi, cred că nu ar trebui să se îmbete cu apă rece. La Dinamo se construieşte, vom vedea la ce nivel se va ajunge”.

 

 

blank