Celebra prezicatoare oarba din Bulgaria, Baba Vanga, a facut mai multe predictii infricosatoare despre anul 2017, printre care si aceea ca va izbucni un “razboi din Est”. “Cel de-al treilea razboi mondial va avea punctul de pornire in Siria”, a scris Baba Vanga alb pe negru. Nostradamus spune ca Mesopotamia este punctul de pornire al unui razboi apocaliptic.

Celebra Baba Vanga este numita si “Nostradamus” din Balcani si pe buna dreptate, fiindca batrana originara din Bulgaria, care a decedat in urma cu 20 de ani, a prezis apariţia ISIS, caderea turnurilor gemene din 2001, tsunami-ul devastator din 2004, dar si venirea la putere a primului presedinte american de culoare.Asa cum a scris si Nostradamus in catrenele sale, Baba Vanga a spus ca anul 2017 va fi unul de cotitura, in care va izbucni un razboi dinspre Est.

“In 2017, va izbucni un razboi din Est si totul va fi declansat de invazia musulmanilor in Europa, care va duce la distrugerea organizarii de pe continent. Cel de-al treilea razboi mondial va avea punctul de pornire in Siria. Clima se tot mai mult, se vor topi gheturile si va aparea seceta in tot mai multe locuri. Oamenii vor incepe sa epuizeze resursele si se vor porni razboaie. Romanii sunt un popor ales, au multe resurse ca sa mearga mai departe, dar vor avea nevoie de cineva din exterior care sa le transmita mesajul corect si atunci, daca il vor inţelege si il vor asculta, vor deveni un popor care va conduce multe alte popoare care se vor pierde de pe calea corecta”, a prevazut Baba Vanga.

Profetia infricosatoare este sustinuta si de catrenele lui Nostradamus. Profetul secolului XVI a prezis un „al treilea si ultimul” antihrist, mai hidos decat primii doi combinati, referindu-se la ISIS, de la care porneste Al Treilea Razboi Mondial ce va dura 27 de ani.Multi cercetatori ai profetului francez, care a murit in 1566, sunt convinsi ca acesta a prezis corect actele barbare actuale ca fiind masacrul din Orientul Mijlociu, precum si atentatele teroriste comise de ISIS in toata lumea.Siteul Nostradamus 2242 sustine chiar ca Al Treilea Razboi Mondial va incepe din Orientul Mijlociu si lumea s-ar putea termina in 2242. Site-ul listeaza catrenul cu patru versuri despre care se sustine ca avertizeaza evenimentele din Irak si Siria.Siteul spune ca Nostradamus a fost tradus ca spunand „El (antihristul) va intra rau, neplacut, infam, tiranizand peste Mesopotamia/Toti prietenii doamnei adultere/Terenuri cu un aspect ingrozitor si negru”.Mesopotamia este zona actualelor Irak si Siria.