Monden, Stiri

Din seria fotomodelelor de success: Irina Lazareanu

Din seria fotomodelelor de success: Irina Lazareanu

blank

S-a nascut in Romania in 1982, iar la varsta de numai 5 ani a emigrat impreuna cu parintii ei in Canada. O noua calatorie importanta pe care a facut-o a fost cand s-a mutat la 13 ani in Londra, pentru a face balet, dar a renuntat din cauza unei fracturi la genunchi. A devenit model pentru a-si putea permite plata chiriei.

Cariera de model si-a inceput-o din necesitatea banilor, la varsta de 17 ani, atragandu-i atentia lui Kate Moss cu frumusetea sa. Aparitia pe coperta faimoasei reviste “Vogue” a propulsat-o in lumea fotomodelelor de renume, urmand defilari de moda, pictoriale si aparitii pe podiumurile designerilor de top, cum ar fi Chanel, Alexander McQueen, Balenciaga, Versace, Anna Sui.

Irina Lazareanu este adepta stilului hippie, vintage, care au contribuit la ascensiunea in cariera ei de model. Intrebata intr-un interviu despre ce fel de stil adopta, aceasta a raspuns ca era anilor ’60-’70 este inspiratia ei, nu doar pentru felul in care se imbraca, ci si in materie de filme, muzica si carti.

Desi este un model de succes, viseaza si la o cariera in industria muzicii. A lucrat impreuna cu Sean Lennon si au scos impreuna un album in 2008, “Some Places Along the Way”.

Maria Marinescu

blank