Showbiz, Stiri

Din rivale, Anda Adam şi Bianca Drăguşanu pot deveni prietene!

Au iubit acelaşi bărbat şi au gusturi comune la haine şi la… operaţii

0_72_2972c19f2e

Rivalitatea dintre Anda Adam şi Bianca Drăguşanu a pornit o dată cu schimbarea partenerilor, însă cele două nu au de ce să-şi facă probleme: sunt aproape identice fizic, iar acum, mai nou, par să se şi îmbrace la fel.

1_9bc900_00602baf6d

După ce Bianca Drăguşanu şi-a cumpărat cele mai de fiţe încălţări sport cu care s-a mândrit pe contul ei de Facebook, a venit rândul Andei Adam să arate că nu se lasă mai prejos. Numai că, surpriză! De Moş Nicolae, cântăreaţa şi-a luat exact acelaşi model cu al actualei soţii a fostului ei iubit.

2_683351

Este vorba de o pereche de pantofi sport marca Adidas, cu platformă şi cu aripi, care valorează nu mai puţin de 219 dolari şi a fost produs de Jeremy Scott, faimos pentru pantofii sport cu ursuleţi de pluş sau leoparzi, care au înregistrat un adevărat succes în special în rândul vedetelor internaţionale.

3_8b1311

Nu ar fi prima dată când cele două arată nu numai că au acelaşi gusturi în materie de bărbaţi, coafură sau vestimentaţie. Foarte slabe, cu bust generos şi buze excesiv de mari, cele două vedete par surori siameze, mai ales când apar amândouă în acelaşi model de rochie la braţul aceluiaşi bărbat.

 

 

blank