Showbiz, Stiri

Daniela Crudu se mărită! Din Ferentari… la Palatul Snagov

Daniela Crudu se mărită cu Nilă, numai cu verighete din Dubai. 

daniela-crudu-foto1_153e995149

Daniela Crudu (23 de ani) şi-a văzut visul cu ochii: iubitul ei, Mihai Costea (24 de ani), zis şi Nilă, pentru care a făcut numeroase sacrificii, inclusiv pe plan profesional, s-a hotărât să îi ceară mâna după ce a ţinut-o în probe ca nevastă, vreme de doi ani. Fostul “Iepuraş” Playboy jubilează şi, deşi nunta va avea loc abia la vară, Daniela a făcut deja o listă lungă de invitaţi, s-a gândit şi la modelul de rochie de mireasă, dar şi la verighete, care trebuie musai să fie cumpărate dintr-un magazin exclusivist din Dubai.

DANIELA

Păcătoasă…, dar frumoasă! Orice s-ar bârfi despre Daniela Crudu, trebuie recunoscut și faptul că bărbatul care o va strânge de acum înainte în brațe este un norocos.

bianca cruduta

Cruduţa a trăit tumultuos până în toamna lui 2011, când i-a tăiat calea, dar şi răsuflarea fotbalistul echipei Steaua, Mihai Costea. Acesta avea habar de trecutul total neortodox al brunetei, luase la cunoştintă că, înainte de majorat, Daniela dansase la bustul gol, pe la petreceri private, pe sume frumuşele, de 200 de euro, că era bună prietenă cu paharul, dar şi că îl tapase de 5.000 de lei pe Leo de la Strehaia, cu promisiunea că i se va dărui într-o noapte cu lună plină. Însă chiar şi aşa, el nu a rezistat ispitei, ba chiar a trebuit să îndure cu stoicism miştourile lui Gigi Becali, pe seama trecutului întunecat al Danielei.

Cruda blonda

Nilă nu mai visează la „păsărica” Danielei. O are!

Pentru câteva zile, patronul clubului Steaua a şi reuşit să-i despartă. Gigi Becali luase foc când Mihai se cuplase cu Daniela, căci devenise un jucător foarte slab: “Nilă e armăsar, dar dacă ea dă din coadă, armăsarul ce să facă? Nu-l mai interesează de fotbal, se gândeşte numai la păsărica Danielei Crudu. Nilă nu mai are pic de sevă, de energie în el, doarme după ce-l distruge Cruduţa 3 ore, îl bagă la ghilotină”.

Daniela crudu

Dar Cruduţa nu putea trăi fără Nilă al ei, i-a promis acestuia că se va potoli şi chiar s-a ţinut de cuvânt: s-a retras din emisiunea “Un show păcătos” (Antena 1), unde avea doar un rol decorativ, de asistentă naivă, şi a renunţat să mai bată cluburile de noapte.

Deciziile ei, luate la disperare, l-au impresionat pe Mihai Costea, care a primit-o înapoi, în patul lui. De atunci, cei doi se înţeleg de minune şi, pentru că Daniela a demonstrat că poate fi femeie de casă, Nilă i-a cerut mâna, zilele trecute.

Viitoarea mireasă s-a şi grăbit să împrăştie vestea, în cercul ei de prieteni, unul dintre aceştia şoptindu-ne că ea va face o nuntă cu 200 de persoane şi că nu visa niciodată să plece mireasă, din casa tătălui ei din Ferentari, direct la Palatul Snagov, unde va avea loc cheful.

laurette_crudu

Cruduţa nu vrea verighete luate din Obor, ci direct dintr-un magazin exclusivist din Dubai, model pe care l-a ochit într-una dintre vacanţe. Şi, cum a fost fotomodel de profesie, Daniela refuză să intre în biserică dacă rochia nu va fi lucrată de un designer celebru.

După ce a văzut că Daniela s-a cuminţit, Nilă s-a gândit să-l facă naş de cununie pe Gigi. Numai că sunt slabe speranţe ca acesta să scape de puşcărie până la anul.

Tatăl Cruduţei este foarte încântat că Nilă îi va deveni ginere: “Mihai îmi aduce mereu colonie d-aia şucară, cum îl rog eu. Mai multe nu-i cer, că nu vreau să-l bag pe băiat la cheltuieli. Îmi place de băiat! Acum, bine, depinde de Daniela. Nu mai suntem ca pe vremuri, când părinţii îşi obligau copiii să se căsătorească cu unul sau cu altul. Ei să-i fie bine, că doar nu mă însor eu!”, a declarat Nelu Crudu.

 

 

blank