O cântăreaţă de la noi intră în panică dacă aude muzică: “Sunt terminată!”

 Badiu  (18)

A ajuns la disperare! Cantareata Anca Badiu a ajuns sa nu mai suporte nici muzica din cauza atacurilor de panica de care nu mai scapa de cativa ani incoace. A facut tratamente peste tratamente si…tot degeaba. Nu reuseste deloc sa-si revina.

Cand credea ca a scapat, in sfarsit, de vesnicele atacuri de panica, Anca Badiu a luat-o de la capat. Abia ce renuntase la tratamentul medicamentos, din cauza caruia silueta ei a suferit modificari majore, ca este nevoita sa-l reia. Sau, mai nou, sa-l inlocuiasca cu unul mult mai puternic.

Altfel, cantareata risca sa ajunga pana si la gesturi extreme: “Iti vine sa-ti tai venele, sa te arunci de la etaj. Este absolut ingrozitor sa ai atacuri de panica. Eu incerc pe cat posibil sa ma controlez pentru ca altfel nu stiu unde as fi ajuns pana acum.”, a declarat Anca, in presa mondenă.

Badiu (4)

Vreme de trei luni cat a stat in America, Anca spune ca s-a simtit mult mai bine. Pesemne de la clima sau tocmai pentru era mereu prinsa cu tot felul de activitati, pe care le facea numai in compania prietenilor. Cat a fost plecata, cantareata a renuntat la tratament si asta cu gandul ca, usor, usor, va reusi sa-l emiline pentru totdeauna.

N-a fost sa fie! Zilele trecute, Anca a ajuns de urgenta la spital, iar medicii au sfatuit-o sa continue cu tratamentul. Anca s-a ambitionat asa de tare, incat a refuzat parca sa-si mai cumpere pastile. Incearca toate metodele posibile sa-si tina atacurile in frau….fara pastile. Iese la alergat seara de seara, face tot soiul de exercitii de respiratie, doar doar ar putea sa doarma linistita.

Badiu (11)

Altfel, cantareata acuza tot soiul de stari: ba se sufoca, ba ii bate inima foarte puternic sau nu poate scapa de o asa-numita ghiara din piept, cum spune ea.

“Sunt foarte trista! Sunt terminata! Sunt vai de capul meu!”. Asa se traduce in cateva cuvinte starea cantaretei.

Mai mult, Anca Badiu este foarte suparata ca nu poate deloc sa revina pe scena: “Nici nu m-am apucat de proiect. Am zis ca pregatesc o super revenire… nu am chef. Pur si simplu, nu ma pot concentra la nimic. Va imaginati daca nu mai suport nici muzica in masina….Nu am mai ascultat de nu mai tin minte. Cand ma duc intr-un magazin si este muzica data tare, ma enervez si imi bag dopuri in urechei….Nu suport sa aud niciun fel de zgomot. Ma deranjeaza orice. “, a mai declarat cantareata.

Despre problema kilogramelor, Anca nici nu vrea sa auda. E drept, in ultima vreme a inceput sa se apropie tot mai mult de dimensiuni cel putin decente. Oricum, un lucru e cert: subiectul greutate este unul mult prea sensibil pentru Anca.