Necenzurat, Stiri

Din ciudateniile sexuale ale barbatilor

Din ciudateniile sexuale ale barbatilor

Din ciudateniile sexuale ale barbatilorPrimul lucru pe lista „ciudateniilor” masculine este machiajul ramas pe fata partenerei dimineata. Desi e impotriva tuturor regulilor de frumusete, anumiti barbati cred ca o femeie este extrem de sexi dimineata cu machiajul intins pe fata. Nu incerca acest „truc” chiar in fiecare dimineata, o singura data este suficient, trebuie sa te gandesti si la sanatatea tenului tau.

Unii barbati spun vrute si nevrute in timpul partidelor de sex. Desi le place sa simta ca detin controlul, cand le pui palma peste gura in timp ce vorbesc murdar ei devin si mai excitati. Acest gest al tau le transmite ca stii exact ce vrei si nu iti este teama sa-l obtii.

Chiar si deghizatul are un rol in atractie. Din cand in cand, te poti transforma intr-o alta persoana cu ajutorul catorva mici trucuri: un tatuaj fals aplicat intr-un loc intim, o peruca intr-o culoare aprinsa sau un machiaj de vampa.

Primul lucru pe care vrei sa-l faci cand vii acasa de la sala este sa faci un dus. Opreste-te in usa si lasa-te admirata de iubitul tau. El te gaseste extrem de sexi cand esti transpirata si cu parul dezordonat.

Si rasul este un gest care ii excita pe barbati. Daca razi in timp ce faceti sex, el va intelege ca te simti bine si iti place la nebunie. Niciun barbat nu vrea sa te vada cu o fata serioasa sau mult prea senzuala.

Dana Craciun

 

blank