Showbiz, Stiri

Din cauza unei partide de sex sălbatic, fiul Marinei Almăşan a fost bătut măr în Turcia

Pentru că a tras cu ochiul la o partidă de sex, Victoraş, fiul Marinei Almăşan a încasat-o de la turcul surprins în acţiune.

Marina1Întâmplarea a avut loc în staţiunea Kemer, din Turcia, unde Victoraş (16 ani), fiul Marinei Almăşan (50 de ani), a plecat în vacanţă cu prietenul lui Dragoş, însoţiţi şi de mătuşa lui Victoraş, Ana.

Adolescentul a luat-o pe cocoaşă, după ce a “deranjat” partida de amor a unor turişti înfierbântaţi. De fapt, tinerii au auzit ţipetele femeii ce păreau disperate şi au crezut că aceasta este victima unei agresiuni, nicidecum cuprinsă de plăceri în timp ce făcea sex cu iubitul ei turc.

Bărbatul i-a surprins zgâindu-se la ei, în timp ce se iubeau dezbrăcaţi puşcă. Crezând că au fost filmaţi de musafirii nepoftiţi cu telefonul mobil, turcul i-a alergat pe Victoraş şi pe Dragoş prin toată staţiunea.

L-a prins pe fiul Marinei şi i-a aplicat câteva lovitui în burtă apoi a alertat poliţia locală. În afară de bătaia primită, Victoraș Socaciu a rămas și fără telefonul mobil, călcat în picioare de bărbatul extrem de iritat.

Victoraş şi prietenul lui, Dragoş, cel care i-a fost alături la penibila fază, riscau să ajungă după gratii, din cauza curiozităţii pur adolescentine.