Showbiz, Stiri

Din categoria: ce mai face Mariana Roşca? În lenjerie intima, “plesnită” peste fund cu un băţ!

Starleta, eroina unui moment… incitant, alături de o femeie!

 Mariana 5

Mariana Rosca a dus masajul la alt nivel. Chiar daca se supunea unei proceduri de relaxare, blonda a creat o scena desprinsa parca din filmele pentru adulti. In lenjerie intima, a stat cuminte ca o femeie sa o “loveasca” peste fund cu un bat de bambus.

Mariana 2

Se spune ca atunci cand vrem sa fim frumoase, trebuie sa induram si cateva mici neplaceri. Toate, de dragul unei imagini perfecte, care sa ne transforme in adevarate dive. Probabil ca asa s-a gandit si Mariana Rosca, atunci cand a ales sa se supuna unui masaj cu… bat de bambus.

Pentru ca numai maine nu este 1 Iunie, ziua in care incepe oficial vara, vedeta a inceput sa se pregateasca pentru momentul in care va scoate din sifonier fustitele scurte si blugii pana sub fund.

Mariana 3

Asa ca, de ceva timp, Mariana si-a facut program serios de infrumusetare. Blonda isi imparte timpul intre masajele si tratamentele anticelulitice si salonul de bronzare. Aceasta se supune unui masaj cu bat de bambus, pe cat de benefic, pe atat de dureros. Insa, imaginea cu ea intinsa pe masa de masaj face ca durerea sa merite. imbracata doar in lenjerie intima, extrem de sexy, Mariana sta cuminte si asteapta ca maseuza sa o “loveasca” peste fund cu batul de bambus.

Printre barbatii celebri care au trecut prin patul Marianei Rosca se numara si Adi Cristea, pe care blonda l-a cunsocut pe Facebook. Cei doi au o relatie strict de natura sexuala, incheiata cu putin timp inainte ca fotbalistul sa plece la Paris inainte cu Bianca.