Showbiz, Stiri

Dianna Rotaru, Elena Udrea de Chişinău vrea carieră-n România

Face muzică de la 17 ani, e actriţă şi prezentatoare în republica Moldova, iar acum vrea să îşi facă o carieră de succes şi în România.

dianna_rotaru

Dianna Rotaru vrea să rupă gura târgului cu melodiile ei şi e atât de sigură pe ea, încât îi provoacă pe artiştii români la un duet cu ea. Stă din 2009 în ţară şi încearcă să se împărtă între România şi Republica Moldova.

“E o oboseală plăcută, mă împart, trebuie să fiu acolo, am evenimente. Am început de mult, în cadrul unei formaţii, apoi solo, am fost şi dj radio. Cred că i-ar plăcea lui Smiley, lui Matteo sau lui F Charm să cânte cu mine”, a spus cântăreaţa, la emisiunea Click!, de la Prima TV.

Are un atuu: seamănă bien cu Elena Udrea şi nu o dată a păţit să fie confundată cu cea mai faimoasă blondă din politică. Dar Dianna nu vrea ca lumea să o cunoască doar pentru asta.

“Nu o să mă ajute în cariera mea muzicală, deja sunt cine sunt, lumea mă va cunoaşte datorită melodiilor mele, nu pentru că sunt numită Elena Udrea de Chişinău. Cea mai haioasă întâmplare a fost când m-am urcat într-un taxi. Taximetristrul m-a confundat cu ea. Mi-am jucat rolul, dar mai târziu m-am prezentat”, a completat Dianna.