Showbiz, Stiri

Diana Niculescu riscă să părăsească din nou televiziunea după şase luni de pauză

De ce i-a fost frică nu a scăpat! Diana Niculescu ar putea rata, din cauza unei accidentări serioase suferite la antrenamente, prezenţa la emisiunea-concurs “Dansez printre stele”. Prezentatoarea TV are o coastă fisurată, iar medicii i-au prescris repaus total.

diana-niculescu_0bc4d18458

Diana, care reintră în showbiz după o pauză de câteva luni, pare că se află într-o perioadă mai puţin fastă a vieţii ei. Pe fondul unor zvonuri – neconfirmate oficial de vedetă – legate de un posibil divorţ de fostul fotbalist Claudiu Niculescu, prezentatoarea de televiziune are acum şi probleme de sănătate. Antrenamentele zilnice, foarte istovitoare, pe care le face împreună cu Ştefan, coregraful care i-a fost repartizat de producătorii emisiunii, au cam pus-o pe “butuci”. Coastele i s-au dovedit prea sensibile pentru “prizele” dure, dar foarte regulamentare şi atât de necesare la învăţarea tehnicilor valsului, şi au cedat sub strânsoarea mâinilor partenerului ei.

Un prim control făcut la un medic specialist, despre care Libertatea a scris în exclusivitate, a arătat o leziune externă uşoară, însă radiografia de care Diana s-a temut atât de mult a dat verdictul ce ar putea să o scoată din scenă: coasta care îi dădea dureri atroce este fisurată! “Iniţial, Diana a crezut că vorba de o leziune uşoară, cauzată de strânsorile repetate ale lui Ştefan. Pentru că durerile au persistat, s-a dus din nou la medic şi, de astă dată, a făcut radiografia pe care iniţial a refuzat-o. Medicii au văzut că are o coastă fisurată şi i-au dat interzis la dans. Diana a venit la repetiţii, dar nu s-a mai pregătit. Dacă nu-şi revine, producătorii iau în calcul, cu părere de rău, chiar schimbarea ei”, ne-au dezvăluit surse apropiate emisiunii.
Cosmin Seleşi a luat-o în băşcălie

Cosmin Seleşi, o sursă inepuizabilă de bună dispoziţie pentru colegii de platou, a tratat în felul său problema de sănătate a Dianei. Când a văzut-o pe holurile studiourilor cu radiografia coastelor în mână, actorul a luat-o imediat în “balon”. “Ai trac de coregrafi, de-aia s-a rupt coasta aia. Ai trac până la epuizare, asta e problema la tine”, i-ar fi spus el în glumă “victimei”. În altă ordine de idei, Seleşi, şi el implicat în emisiune din postura de concurent, şi-a sunat medicul personal şi l-a întrebat ce ar putea să ia pentru ameţeli. Pentru alea care nu se mai opresc când face piruete cu viteza titirezului la repetiţiile pentru cha cha.