Diana Munteanu
Showbiz

Diana Munteanu, replică usturătoare pentru fanii deranjați de postările ei în costume de baie sumare: „Un sac pe cap dacă se poate, ca să stea liniștite”

Diana Munteanu, replică usturătoare pentru fanii deranjați de postările ei în costume de baie sumare. De fiecare dată când apare pe Instagram în costum de baie, Diana Munteanu se confruntă cu fani deranjați de „îndrăzneala” ei de a se expune astfel la plajă. Diana nu pare deranjată de criticile unora dintre cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, nu le șterge comentariile, ba chiar le răspunde cu calm și umor.

Diana Munteanu, replică usturătoare pentru fanii deranjați de postările ei în costume de baie sumare. La 44 de ani, Diana Munteanu are corpul pe care îl iubește, este mândră că eforturile sale dau rezultate pentru că se știe că este o împătimită a sportului și are un stil de viață sănătos. Tocmai de aceea, nu ezită să se afișeze în costume de baie pe Instagram, chiar dacă alegerile sale vestimentare sunt considerate „rușinoase” de către unii dintre fani.

Diana Munteanu

Diana Munteanu face față cu brio haterilor din online

Recent, Diana Munteanu a fost la plajă și a postat pe Instagram fotografii și clipuri video în care apare îmbrăcată în costume de baie din două piese, mult prea… decoltate în viziunea unora dintre fani.

„Doamne, ce vulgară ești! Băiatul tău ce zice? Mie mi-ar fi rușine’, „Respectă-te mai mult, frumusețe! De ce să fii în aceeași oală cu celelalte? Nu știu de ce, la acest model de slip e ceva ce nu-mi place. Nu îmi place cum arată din față. Nu mi se pare sexy chiar deloc’, „Ai început cu chiloțăreala’, „Niște chiloți mai mici nu găseai’, „Puștoaico, puștoaico… cu cine ai intrat în competiție? Nu merită, crede-mă!’ au fost o parte dintre comentariile primite de Diana Munteanu.

Vedeta de la Antena 1 nu doar că nu a șters comentariile, dar a și răspuns unora dintre ele.

„La plajă n-ai voie în costum de baie. În costumul de schi sau pufoaică sau un sac pe cap dacă se poate, ca să stea liniștite’, a spus Diana Munteanu pe Instagram.

„E loc sub soare pentru toată lumea. Dacă nu înveți asta, degeaba”, „Știu un singur soare bun și mare, unde avem loc toți”, „Păi să vorbim cu producătorii să nu mai fabrice modele așa, zic. E o soluție, merge?”, le-a mai transmis Diana celor care nu apreciază costumele ei de baie.vb

Cum se menține Diana Munteanu în formă, la 44 de ani

Diana Munteanu a dezvăluit recent cum se menține în formă la 44 de ani:

„Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricții în ceea ce privește mâncarea, dar eu am făcut din toate astea un stil de viață. Și nu mai pare deloc un sacrificiu! Mă simt bine în pielea mea, probabil sunt în cea mai bună formă a mai adăugat ea.

Acum ceva timp, Diana Munteanu spunea că încearcă să mențină un echilibru și în privința dietei sale și are grijă să mănânce multe salate.

„Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor, fructe. Oricând poate lipsi carnea din meniul meu, dar niciodată salata.

Pur şi simplu nu mai pot mânca carne de pui. Şi am renunţat aproape de tot şi la cea de vită, am impresia că organismul meu nu o mai suportă. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata„, spunea Diana într-un interviu mai vechi pentru csid.ro.

blank