“Mi-am indeplinit un vis”

 Diana

Diana Munteanu Niculescu a incheiat contractul cu trustul Intact in urma cu cateva luni. Ea prezenta emisiunea “Conferinta de presa”, la Antena 2. Dupa ce a terminat colaborarea, vedeta tv i-a dedicat tot timpul fiului ei, David.

Intre timp a pus la cale si o “mini-afacere” cu bratari si coliere facute de ea. Diana este pasionata de accesorii inca din copilarie, confectioneaza bratari si coliere atat pentru ea, cat si pentru prietene. Insa, mai nou, vedeta tv are clienti. Asa ca, daca i se cere, Diana le confectioneaza si accesorii.

Pe langa asta, Diana Munteanu – Niculescu a mai semnat un contract “gras”, de curand! Vedeta tv a filmat un spot publicitar pentru o firma renumita. Blonda face reclama la o saltea confortabila. Conform surselor noastre, sotia fotbalistului Claudiu Niculescu a incasat cateva mii de euro pentru aceasta reclama.

“Am inceput o colaborare frumoasa. Cel mai tare ma bucura faptul ca am fost cooptata pentru reclama. Nu am aparut niciodata intr-o reclama si mi-am dorit de mult sa apar. Dar nu a fost sa fie pana acum. Ei bine, acum mi-am indeplinit un vis. A fost frumos la filmari, m-am simtit bine, mi-a placut mult. E un produs care m-a convins ca e de calitate, iar firma este serioasa”, a declarat Diana Munteanu – Niculescu.