Showbiz, Stiri

Diana Munteanu a gasit o metoda de a castiga 3.000 de euro in doua ore

Diana Munteanu Niculescu a dat lovitura! Dupa ce a ramas somera, deoarece emisiunea pe care o prezenta la o televiziune publica a fost scoasa din grila, blonda s-a reprofilat. A acceptat sa apara intr-o reclama la saltele de lux si a incasat 3.000 de euro

Diana Munteanu Niculescu a iesit din atentia publicului dupa ce emisiunea sa, pe care o prezenta de ani buni la o televiziune publica, a fost scoasa din grila. Ramasa somera, blonda s-a reprofilat rapid, deoarece nu este genul de femeie care sa stea toata ziua in casa. Diana Munteanu Niculescu a acceptat sa apara intr-o reclama pentru o renumita firma de saltele de lux, iar pentru un spot de doar cateva zeci de secunde, in buzunare i-au intrat 3.000 de euro.

Filmarile au durat numai doua ore, iar Diana a trebuit sa ia cateva interviuri, in care mai multe persoane isi spuneau parerea despre pordusul respectiv.

De cand a ramas fara emisiune, aproape a intrat in depresie

Diana Munteanu Niculescu sta pe bara de aproximativ jumatate de an, desi isi doreste cu ardoare sa revina pe sticla.

A avut propuneri, insa nu s-a concretizat nimic, motiv pentru care blonda a fost la un pas de o depresie. „Au fost discutii, dar nu s-a concretizat nimic si nu din vina mea. Nu imi doresc o emisiune anume, as face orice tine de divertisment. Asta stiu sa fac si asta voi face in continuare. Acum stau mai mult cu David, ne petrecem tot timpul impreuna. Recunosc, insa, ca mi-e dor de televiziune ca de mare, pentru ca marea este lucrul pe care il iubesc cel mai mult”, a declarat ea.