Life, Stiri

Diana Matei ne oferă o cură de slăbire ciudată!

Vrea să arate perfect şi a acceptat să slăbească cu o dietă cel puţin ciudată. Solista Tarafului Cleante, Diana Matei, mănâncă cinci zile pe săptămână doar sushi! Pe lângă faptul că se răsfaţă cu asemenea delicii culinare, artista a constatat că a dat jos câteva kilograme care îi dădeau mari dureri de cap.

Încântată că a ajuns la o siluetă de invidiat, artista a acceptat să dezvăluie secretul ei. Diana Matei a declarat că va continua să urmeze cura până acul cântarului îi va arăta că a ajuns la o greutate de fotomodel. Deşi urmează dieta de doar câteva zile, rezultatele nu au întârziat să apară. A slăbit cinci kilograme fără prea mari eforturi.

“Preparatele japoneze sunt foarte sănătoase. Au un conţinut caloric scăzut şi sunt foarte gustoase. Am învăţat de curând să mănânc cu beţele din bambus şi recunosc că zilnic exersez acasă. Prietenele m-au întrebat deja ce am făcut ca să slăbesc atât de rapid”, a declarat pentru Click!, frumoasa cântăreaţă.
Specialişii în nutriţie afirmă că preparatul din orez şi peşte proaspăt, uşor gătit, conţine foarte puţine calorii. Pe lângă faptul că este o mâncare sănătoasă este şi o variantă bună de luat în calcul pentru doamnele care vor să aibă o talie de viespe.