Showbiz, Stiri

Diana Dumitrescu nu are succes în afaceri!

A renunţat la vânzarea de cutii colorate şi încearcă să câştige bani din… creativitate

  Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu se mandrea cu afacerea, lansată în urmă cu câteva luni, prin care vindea cutii colorate de ea insasi. Desi parea ca are succes, intre timp comenzile s-au rarit, iar artisa a fost nevoita sa renunte la bussines, insa nu si la pasiune.

Diana Dumitrescu adora sa picteze, iar la aceasta pasiune nu va renunta niciodata, chit ca va va nevoita sa-si exercite talentul sub diverse forme, pana va gasi metoda prin care sa reuseasca sa si faca bani din asta. Acum, insa se pare ca a intrevazut o alta oportunitate.

 

Diana cutii

Pentru ca nu mai avea comnezi, Diana Dumitrescu a fost nevoita sa inchida afacerea. Actrita nu a renuntat la pasiunea pentru pictat, iar de curand a terminat si primul ei tablou:

„Nu mai merge de mult. S-a oprit. A mers foarte bine o perioada, n-a mai mers, n-am mai avut comenzi si atunci am oprit activitatea. Nu m-am gandit sa fac altceva. Pictez in continuare, am vandut un tablou, dar asa de placere. Eeee, m-am apucat de pictat acum mare, la 24-25 de ani. De fapt ce pictez? Nu pot sa zic ca pictez, ma joc si eu cu panzele si culorile, imi bat joc cum mai zic unii prieteni. Pictez si in ulei si in acryl, dar imi place mai mult in ulei, e mai frumos”, ne-a declarat Diana.

Diana

Daca, pentru unii, pare ca Diana doar se joaca, altii ii apreciaza talentul si munca. De curand, reprezentantii unei galerii din Capitala au ramas impresionati de pictura Dianei si au incurajat-o sa continue si sa se experimenteze. „Am vandut pictura unei galerii de arta, ei mi-au cumparat tabloul si mi-au zis sa mai lucrez ca… cine stie. N-am luat bani multi pe ea. Sa fim seriosi. In primul si primul rand n-as avea eu astfel de pretentii pentru ca nu am scoala, nu stiu ce e, cum se face exact-corect si nu m-am gandit nici macar o clipa la treaba asta”, a mai spus actrita.

blank