Showbiz, Stiri

Diana Dumitrescu, data afara de la Dansez pentru tine! Sa fie oare din cauza divortului?

Un nou scandal a izbucnit in culisele show-ului Dansez pentru tine de la Pro TV, cu doar trei saptamani inainte de inceperea competitiei, cand actrita Diana Dumitrescu a fost inlocuita cu Elena de la Mandinga.

Scandal-la--Dansez-pentru-tine---Diana-Dumitrescu--inlocuita-din-emisiune-Este cel de-al XIV-lea sezon al emisiunii televizate, care va incepe in data de 18 octombrie si deja a facut prima victima, in culisele competitiei. In ultimul moment, Diana Dumitrescu a fost inlocuita de Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, desi actrita trebuia sa participe din nou in acest sezon.

Cu doar cateva saptamani in urma, Diana incepuse revetitiile pentru noul sezon Dansez pentru tine. Desi are rolul principal in telenovela “Ingeri pierduti”, blonda a mai participat si in cea de-a noua editie a emisiunii si, cu toate ca era pe lista noilor concurenti pentru a promova serialul in care joaca la Acasa, a fost data la o parte de o alta vedeta.

elena-mandingaNimeni nu se astepta la aceasta miscare din partea producatoarei competitiei, Mona Segal, care s-a razgandit brusc si a renuntat la Diana pe ultima suta de metri, inainte de revenirea concursului in atentia publicului. Dar nu banii sunt de vina, dupa cum se astepta toata lumea. Actrita negociase 1.500 de euro pentru fiecare editie in care urma sa apara, in timp ce cantareata care i-a luat locul are un pret mai mare, de 2.000 de euro.

Motivul pentru care Diana a fost inlocuita la Dansez pentru tine se pare ca este tocmai divortul actritei de Ducu Ion, producator in cadrul trustului Pro TV.