Un dialog halucinant a avut loc între o polițistă și un șofer la Universitate. Tânăra i-a făcut semn să oprească unui conducător auto pe care îl considera vinovat. Realitatea era însă, alta.

Dialog halucinant între un șofer și o polițistă care a avut loc în dimineața zilei de 6 ianuarie, a fost filmat de camera de bord a șoferului tras pe dreapta. Imaginile au devenit virale. Pe filmarea care a fost ștearsă ulterior, se poate observa cum, în intersecția de la Piața Universității din București, un BMW de culoare neagră, încadrat pe banda pentru virarea la stânga, forțează intrarea în fața sa. Doar câțiva centimetri au lipsit ca cele două autoturisme să nu se ciocnească.

Enervat că i s-a tăiat calea și că a fost forțat să frâneze brusc, șoferul a claxonat lung. Un echipaj de poliție i-a făcut semn să oprească în zona hașurată, imediat duoă intersecția.
Dialog halucinant
“Vă urcați peste ceilalți, ce faceți?”, i-a reproșat polițista.

“Doar mi-am ținut banda, nu am făcut nimic! El a trecut pe roșu!”, i-a spus șoferul oprit.

Conducătorul auto a încercat să o convingă că nu greșise cu nimic. După ce i-a explicat tinerei cum funcționează intersecția, aceasta i-a transmis șoferului că va solicita prin stație oprirea celui vinovat.

Ce spun cei de la Brigada Rutieră despre imaginile cu șoferul și polițista de la Universitate?
Cei de la Brigada Rutieră au analizat imaginile publicate de șoferul certat de polițistă în intersecția de la Piața Universității. În cele din urmă, șoferul oprit nu a fost sancționat.

“Având în vedere că situația s-a desfășurat dinamic, agentul de poliție care se afla în zona Piața Universității a procedat la oprirea unuia dintre conducătorii auto implicați, pentru a clarifica situația de fapt. După discuțiile purtate între agentul de poliție și conducătorul auto, aspectele au fost clarificate, iar față de acesta nu au fost dispuse măsuri de sancționare”, a declarat Claudiu Costea, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere.