Showbiz

Diagnostic înfiorător pentru Oana Lis! „Doar persoanele apropiate au știut.”

Oana Lis, soția celebrului politician Viorel Lis, a fost lovită de ghinion! Fosta doamnă de la Primăria Capitalei a fost diagnosticată cu o formă de cancer de piele, chiar dacă nu avea niciun simptom! Această veste cutremurătoare a fost dezvăluită abia acum de către Oana Lis într-un interviu exploziv acordat emisiunii „La Măruță”!

Oana Lis, diagnostic cutremurător!

Potrivit declarațiilor făcute de Oana Lis, ea a decis să își facă o serie de analize după ce a trecut prin perioade foarte stresante în ultimul timp. Fără să aibă vreo suspiciune, ea a fost șocată să afle că are cancer de piele. Această afecțiune gravă a necesitat o intervenție chirurgicală urgentă, iar Oana a trecut prin momente foarte dificile în ultima perioadă.

„Doar persoanele apropiate au știut. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom. Am zis să îmi fac si eu analizele și am luat-o așa de la ginecolog, dermatolog. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele”, a spus Oana Lis.

În cadrul emisiunii, Oana Lis a povestit că, deși a avut o pată pe corp timp de doi ani, ea nu i-a dat prea mare importanță. Abia după ce s-a mărit și a văzut că pata s-a extins, ea a decis să meargă la medic. Vestea diagnosticului a fost devastatoare pentru ea și pentru întreaga sa familie, însă Oana a rămas puternică și a luptat cu curaj împotriva bolii.

Oana Lis, „am văzut că s-a mărit!”

Chiar și acum, după ce a trecut prin momente atât de grele, Oana Lis a rămas optimistă și pozitivă. Ea a vorbit despre importanța controlului medical regulat și a îndemnat pe toți să își acorde mai multă atenție sănătății lor. Oana a arătat că este o luptătoare și că nu se va da bătută niciodată în fața bolii.

„Aveam o pată de doi ani. Am mai fost la control cu ea și am văzut că s-a mărit, deși m-am dat cu creme. Ea nu a dipărut, dar într-un fel mă și obișnuisem cu ea, eu fiind cu pielea albă, cu pistrui. Mi s-a părut ceva ciudat și am mers la spital și mi s-a spus că este carcinom și că este periculos. Este un carcinom malign. Am vorbit doar cu câteva persoane. Atunci când am o problemă mă concentrez foarte mult pe soluții.”, a mai spus soția fostului edil al Capitalei.

blank