Showbiz, Stiri

Dezvăluirile lui Teo despre Mihaela Rădulescu

Incredibil! Ce săracă era vedeta în urmă cu 20 de ani! Teo Trandafir o cunoaşte pe Mihaela Rădulescu de vreo 20 de ani. În 1994, când cele două lucrau la Tele 7 Abc, Teo şi-o aminteşte foarte săracă

Teo a făcut astăzi nişte dezvăluiri incredibile despre situaţia Mihaelei din acea perioadă când era atât de săracă de nu avea decât o pereche de pantofi, dar era „printre singurele persoane care avea limba română la ea”. Teo şi-a dar seama de atunci că „fata” are potenţial.

teo-mihaelaradulescu1_78702200„Vrei să povestesc ce ştiu eu despre tine? Prima dată eram la lift purtai un pulover, eram în 94. Era foarte frumoasă Mihaela Rădulescu! O fată extrem de muncitoare. Într-o bună zi mă duc la ea şi descopăr că are o pereche de sandale. M-am dus la ea şi m-am oferit să i le vopsesc în fiecare sâmbătă ca să pară noi. Mihaela era extrem de săracă, dar mândră. Nu a cerut nimic nimănui”, a povestit Teo Trandafir, despre Mihaela.

Teo a mai povestit că vopsea sandalele în funcţie de rochia pe care o purta în emisiune Mihaela. Procedura avea loc în WC-ul televiziunii. Teo vopsea cu lac de unghii, folosind o tehnică specială pentru că apoi trebuia dat jos lacul cu dizolvant şi repetată operaţiunea cu o altă culoare. Unori folosea şi sprayuri s-au alte „chestii” care să ajute. Mihaela era mereu de pază, să nu fie surprinse.

teooja_49607500Vorbele suspecte ale Mihaelei Rădulescu

Invitată la prima ediţie a emisiunii „Teo Show”, Mihaela Rădulescu a ţinut să precizeze că nu este şi nu a fost niciodată cetată cu Teo. Printre altele, gazda a întrebat-o cum o duce acum.

„Dacă toţi bărbaţii se uită la tine, e vreunul care are o şansă?”, a întrebat-o Teo. „De la o vreme, da”, a spus Mihaela.

Răduleasca trăieşte de câţiva ani o poveste de dragoste cu Dani Oţil. Mihaela nu apucă să vină decât de două – trei ori pe lună în România. Să scârţie oare ceva între cei doi?!

Irina Ştefănescu

 

blank