Featured, Sport

Dezvăluirile lui Halep despre momentul de acum 11 ani când a câștigat,la Junioare, la Roland Garros

Simona Halep: Inaintea competiției de la Shenzen, campioana noastră a rememorat momente inedite din urmă cu 11 ani, când a câștigat turneul de la Roland Garros, la junioare.

Simona Halep: Eram motivată de atunci să ajung cât mai sus în tenisul mondial. Am făcut tot ce am putut. Nu visam să ajung numărul 1 (n.r. – când a câștigat Roland Garros la junioare). Am început să cred că ajung numărul 1 acum câțiva ani. Drumul a fost lung. A fost greu, dar a fost și frumos.

Părinții mei au fost nași în noaptea aceea (n.r. – când a câștigat la junioare, Roland Garros) și eu am mers direct de pe teren. Țin minte și acum că eram cu zgură pe mine. Nu am apucat să fac duș. M-am schimbat, că aveam avion și nu voiam să îl pierd. M-am schimbat, am ajuns la București, am făcut duș și am plecat la Constanța direct la nuntă”, a spus Halep la ProTV.

Cele mai importante persoane din viața Simonei Halep
Campioana noastră a vorbit și despre relația specială pe care o are cu părinții săi, Tania și Stere Halep.

“Familia este foarte importantă și a fost întotdeauna. Am avut noroc de părinți foarte buni. Nu m-au presat, nu m-au certat niciodată și am fost liberă să-mi fac treaba împreună cu antrenorii mei, pe care i-am avut de când am început tenisul. Am avut susținerea lor financiară și emoțională, permanent. A contat foarte mult asta”, a mai afirmat Simona Halep.