Sport, Stiri

Dezvăluiri ULUITOARE despre GIGI BECALI.

Adrian Mititelu, fostul patron al FC Universitatea Craiova, susţine că a vorbit cu GIGI BECALI la telefon, iar patronul Stelei i-a spus că o duce ca un rege după gratii.

gigi_becali_43634400

Adrian Mititelu a vorbit marţi despre condiţiile pe care le are Gigi Becali în închisoare, el dezvăluind că ce a vorbit cu patronul Stelei la telefon: “Am înţeles că acolo o duce foarte bine. Faţă de ce auzisem eu la alţii… Stătea într-un apartament al lui, cu încă doi deţinuţi. Are living, bucătărie, tot ce îi trebuie. Plasme, frigider!”, a spus Mititelu, citat de România TV.

Adrian Mititelu a venit şi cu o ipoteza uluitoare: GIGI BECALI va scapa în curând de puşcărie. “De ce să îl vizitez, că nu cred că e cazul. Mai are vreo două luni şi scapă, bănuiesc”, a mai spus Mititelu.

Dezvăluirile lui Adrian Mititelu vin după ce Becali s-a plâns în nenumărate rânduri de condiţiile din penitenciar. “În România sunt nişte eclave care se numesc puşcării, care nu fac parte din teritoriul României şi din legile romaneşti”, spunea Gigi Becali în luna mai, când a fost eliberat pentru o zi de la Penitenciarul Poarta Albă.