International

Dezvăluiri şocante despre terorişti

Recent au ieşit la iveală noi dezvăluiri din interiorul reţelelor teroriste. Totul a fost spus de către Fati, o tânără refugiată care a reuşit să scape din ghearele celei mai periculoase organizaţii la ora actuală, Boko Harem.
„Veneau sa ne aleaga si ne intrebau cine vrea sa comita un atac sinucigas cu bomba. Iar fetele strigau toate: eu, eu, eu.”a povestit tânăra.

„Este doar pentru ca isi doresc sa fuga de Boko Haram. Daca li se da o bomba, poate ca vor intalni soldati si vor putea sa le spuna asta, astfel incat sa scape de bomba si sa fuga”, spune Fati care are 16 ani.

Fati a vorbit şi despre chinurile prin care a trecut cât a stat sechestrată. Aceasta a spus că dupa ce a fost violata pentru prima oara, violatorul ei i-a oferit un dar de nunta – o rochie si o esarfa, pe care sa le poarte in urmatorii doi ani cat timp va fi sub controlul lui. Aceasta a mia povestit că a văzut şi alte fete mai tinere decat ea in fortareata Boko Haram din padurea Sambisa, rapite de la familiile lor si abuzate de cei care se auto-proclama sotii lor.

„Erau atatea fete rapite acolo, nu le puteam numara”, a spus ea. Se pare că tinerele de care vorbeşe Fati ar fi chiar cele 270 de eleve rapite din Nigeria in aprilie 2014.