Actualitate

Dezvăluiri incredibile despre Dan Condrea. Amantele l-au făcut să ajungă la psiholog

Patronul Hexi Pharma stârnește interes chiar și după ce a trecut în lumea celor drepți. Poveștile care îl au în prim plan au început să curgă, iar o parte dintre persoanele în care acesta a avut mare încredere au început să-și de-a drumul la gură.

Așa s-au aflat și câteva poșești despre amantele patronului milionar. Despre acesta se știe că s-a căsătorit în 1999 cu Laura Georgescu (o fostă colegă de la Facultate de Medicină, cu care avea să pună pe picioare şi ”Hexi Pharma”), iar după 12 ani de căsătorie, aceștia au ajuns să divorțeze. Deși Laura a pu umărul la ridicarea imperiului lui Condrea și a încheiat multe contracte, afaceristul a vrut să o scoată din schemă și s/a ajuns chiar la divorț fără ca cineva să știe care este adevăratul motiv.

”A făcut totul ca să obţină custodia fetiţei lor. După ce-l ajutase atâta timp, Laura şi-a pierdut şi copilul şi mai era obligată şi să plătească 3000 de euro lunar ca pensie alimentară! Dan o ura efectiv. Le-a angajat pe surorile Laurei la el în firmă, a atras-o pe soacră lângă el şi a încercat să o scoată nebună pe fosta soţie. I-a şi deschis acţiune în instanţă! Voia să o lase fără apartamentele pe care le aveau în Bucureşti, vreo 3, dar şi fără casele din Otopeni şi Mogoşoaia. Era diabolic din punctul ăsta de vedere. S-a spus la un moment dat că ar fi bătut-o pe Laura. Aşa e! Dan era un tip politicos, avea o aroganţă fină, dar, pe de altă parte, era coleric. Acţiona violent în multe situaţii”, a povestit o persoană apropiată de Condrea.

Povestea continuă și apropiatul lui Condrea spune că milionarul s-a aruncat în brațele unei femei măritate.
”Erau amanţi. A iubit-o mult de tot. Deşi îi făcea cadouri, ea n-a vrut să renunţe la soţul ei şi l-a părăsit. Atunci, parcă s-a rupt ceva în sufletul lui Dan. A ajuns la psiholog, unde a făcut şedinte de terapie. Era distrus! Nu l-am văzut niciodată să sufere mai mult decât în acea perioadă. Nici măcar după ce a început scandalul acesta. Muncea şi noaptea la firmă. M-am aflat ani întregi lângă el şi nu ştiu să fi avut protecţie de sus, să-i fi ţinut cineva spatele. Adevărul e că muncea mult, avea o echipă de vânzări excepţională şi a profitat de lacunele sistemului”, a adăugat persoana.

Se pare că în cele din urmă Dan Condrea și-a revenit și a cunoscut-o pe Uliana Ochinciuc. Acestora le-a făcut cunoștință o basarabeancă care lucra ca și contabilă în Hexi Pharma.
”Dan zicea, mai în glumă, mai în serios, când era şi Uliana de faţă: <<Nu-mi mai trebuie toată viaţa românce. Uite, moldovencele ca Uliana, sunt fete cuminţi, fără fiţe şi nu te costă mult. Le faci buletin de Bucureşti şi le ţii acasă. Fac mâncare, te iubesc!>> Până prin 2014, Uliana a mers cu maşini vai mama lor, nu-i cerea bani de haine, nu voia în vacanţe. De vreo doi ani, s-au schimbat însă lucrurile și Dan i-a dat şi ei părţi mici în firme.” a povestit apropiatul lui Condrea.
Deși s-a spus că nunta cu Uliana a avut loc în Republica Moldova, se pare că adevărul este cu totul altul. ”Dan a făcut cununia religioasă aici, în Bucureşti, şi petrecerea la restaurantul Casa Doina. Acolo, au fost invitaţi angajaţii companiei, dar şi întreaga familie a primei neveste, mama şi surorile Laurei Georgescu! O căsătorie cu acte n-a existat! Ca să facă aşa-zisa nuntă în biserică i-a dat preotului 100 de euro să închidă ochii că nu are certificatul de la starea civilă. A fost mai mult forţat să facă nunta pentru că Uliana rămăsese însărcinată. Îmi amintesc că înainte vorbisem cu Dan şi mi s-a confesat: <<M-a anunţat Uliana că e gravidă şi na… O iau, dar nu cu acte că nu mai sunt nebun să mă leg la cap!>> Nu era pregătit nici măcar să devină tată pentru a doua oară, dar nu s-a opus. Până la urmă, s-a consolat că aşa a vrut Dumnezeu. Şi-a iubit enorm băieţelul, pe David, ca şi pe fata din căsnicia cu Laura. Erau fiinţele la care ţinea cel mai mult şi ar fi făcut orice pentru ei”, a mai dezvăluit omul.

blank