Actualitate, Stiri

Dezvăluiri cumplite despre românca ucisă în Italia: trei ore de sex extrem şi abuzuri

Asasinul avea ascunse microcamere video în camera de motel şi în ceas

romanca ucisaRomânca Lavinia Simona Ailoaiei, în vârstă de 18 ani, a avut parte de o moarte îngrozitoare în Italia, potrivit „Corriere della Sera”.

Anchetatorii au fost îngroziţi când au vizionat filmul de peste trei ore al uciderii ei în chinuri: mai întâi scene de sex extrem, apoi abuzuri, strangularea, moartea şi nu s-a oprit aici.

Imaginile ororilor au fost înregistrate minut cu minut de microcamerele pe care criminalul, contabilul Andrea Pizzocolo, de 41 de ani, din Arese, le-a ascuns în camera Motelului Moon din Busto Arsizio înainte de sosirea victimei.

Asasinul avea microcameră video şi în ceasul de la mână. Biata Lavinia nu bănuia nimic din nenorocirea care avea să i se întâmple. Procurorii sunt convinşi că au de-a face cu o crimă cu premeditare.

În filmare se vede cum ucigaşul scoate cablurile electrice de sub cearşaf şi le leagă de gâtul fetei, mai întâi una, apoi cealaltă şi le strânge până aceasta nu mai respiră. Fiecare moment e filmat în detaliu din diferite unghiuri. Se crede că Pizzocolo se gândea să realizeze unul din filmele de groază în care victima moare în faţa camerelor în urma abuzurilor şi violenţei sexuale care au „piaţa” lor mârşavă pe Internet.

Examinând imaginile, anchetatorii au descoperit că Pizzocolo a pus camere de filmare şi în altă cameră de motel unde a dus cadavrul şi a înregistrat imagini în care s-a dedat la acte sexuale cu trupul neînsufleţit. După aceea a aruncat cadavrul pe un câmp de porumb.

Anchetatorii sunt foarte îngrijoraţi după ce în memoria cesului şi în hard disk-ul computerului de acasă al asasinului au găsit mii de alte filmări în care apar multe fete, toate tinere.

Acum, urmează să se facă identificarea lor pentru a verifica dacă nu cumva Andrea Pizzocolo este un asasin în serie.

 

blank