Actualitate

Dezvaluiri bombă: Cu ce se ocupa fostul șef al Poliţiei Locale Ploieşti

Retinut marti seara de procurorii DNA, pentru 24 de ore, fostul şef al Poliţiei Locale Ploieşti, Cristinel Toader, se pare ca îşi şantaja subalternii pentru a obţine subiectele la concursurile de angajare, pe care ulterior le vindea, au declarat marţi, surse judiciare.
cristinel-toader
Potrivit surselor citate, în cursul anului 2014, Toader, care era director la Poliţia Locală Ploieşti, şi-a şantajat subalternii în scopul obţinerii subiectelor care urmau să fie date la concursurile de angajare, pe care ulterior le vindea contra unor sume de bani. De asemenea, Toader mai este acuzat şi de realizarea unor activităţi incompatibile cu funcţia, în condiţiile în care acesta controla mai multe firme.
 
Cristinel Toader s-a prezentat marţi, însoţit de avocat, la sediul DNA Ploieşti, fiind audiat de procurori de aproximativ patru ore. Cristinel Toader a fost director al Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Prahova, dar şi al Gărzii de Mediu Prahova, iar în august 2012 a fost numit director la Poliţia Locală Ploieşti prin transfer de la OPC Prahova.
Din ianuarie 2015 a ocupat funcţia de director adjunct al Poliţiei Locale Ploieşti până la data de 21 mai, când s-a autosuspendat din funcţie pentru o perioadă de un an şi jumătate, scrie agerpres.ro.