Showbiz, Stiri

Dezvalui socante – Monica Anghel a fost batuta cu biciul

Monica Anghel a trecut prin multe traume in copilarie, una dintre ele a fost bataia cu biciul

Monica AnghelMonica Anghel este o cantareata de renume in tara noastra. Celebra artista are o voce si o forta extraordinara, atat pe scena cat si in viata personala. Mama acesteia a recunoscut ca o batea des, a batut-o si cand a avut 18 ani pentru ca a intarziat acasa 15 minute. Tot dansa a recunoscut ca a fost extrem de dura atat cu Monica Anghel, cat si cu fratele ei, Alex.

„Am batut-o la 18 ani pentru ca a intarziat 15 minute. Era vorba despre faptul ca atunci cand intarzii trebuie sa anunti. Am fost destul de dura atat cu ea cat si cu fratele ei, Alex.”, a spus mama Monicai Anghel.

Cantareata Monica Anghel a confirmat toate cele spuse de mama ei. Aceasta a continuat si a spus ca a fost batuta si cu biciul, iar la un moment dat trebuia sa se ascunda sub covor ca sa evite loviturile pentru ca nu mai suporta durerea. Totusi Monica Anghel a spus ca pe cat a fost de dura mama ei cu ea in tinerete, este o persoana extrem de sensibila si iubitoare.

 

„Era bataie pe bune, dar daca parintii nu ar fi fost asa. Pe mine mama m-a batut cu biciul! Fara gluma! M-am invelit cu covorul, ca nu mai suportam. Era dura, dar si foarte sensibila si iubitoare.”, a povestit Monica Anghel.

blank