Fiica Andei Călugăreanu a rămas fără casă şi nu se ştie unde e!

ioana_tufar_bani_09417a87b6

 Dupa ce s-a umilit şi a fost umilită în mai multe emisiuni tv în care s-au prezentat condiţiile precare în care locuia, Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a ramas în cele din urmă fără apartament. Casa a fost vanduta la licitatie pe un pret de nimic, iar Ioana ar locui acum in chirie undeva la periferia capitalei.

Ioana Tufaru, fiica Andei Calugareanu, a ramas in cele din urma fara apartamentul in care a locuit ani buni. Pentru ca adunase datorii de peste 400 de milioane de lei vechi, asociatia de locatari i-a scos casa la licitatie.

03_89_7ac7611a1a

Deoarece locuinta era foarte neingrijita, abia s-a gasit cumparator iar, in cele din urma, a fost achizitionata cu un pret de nimic. Dupa ce si-a platit datoriile, Ioana Tufaru ar fi ramas doar cu 7000 de euro.

De cateva saptamani ea a parasit locuinta si s-a mutat, se pare, in chirie, intr-un apartament de la marginea Bucurestiului. „Asociatia de locatari i-a scos casa la licitatie pe un pret de nimic. Erau foarte mari penalitatile, iar Ioana nu avea posibilitatea de a plati suma respectiva.

Eu am certat-o si am vrut sa nu semneze sa vanda apartamentul. Cred ca i-au ramas cam 7.000 de euro. Sunt foarte trista si sper ca se va intampla ceva”, a declarat Camelia Mitoseru, apropiata a Ioanei, la Un Show Pacatos.

Ioana Tufaru acumulase datorii imense la intretinere din cauza stilului de viata dezorganizat si pentru ca nu reusise sa isi gaseasca un loc de munca stabil.

17758ioana-tufaru-1

Prefera in schimb sa apara la emisiuni TV, pentru diverse sume de bani, unde de multe ori era aproape batjocorita pentru rating: a pozat seminud, i-a fost prezentata casa plina de gandaci si a fost curatata in urechi in direct. Chiar si asa, cu banii pe care ii primea facea cu totul altceva decat sa isi reorganizeze stilul de viata.

Citeste si...
Ce legătură există între Andrei Gheorghe şi Bianca Slav?! Nici una...