Showbiz, Stiri

Deznodământ trist! Ioana Tufaru a dispărut!

Fiica Andei Călugăreanu a rămas fără casă şi nu se ştie unde e!

ioana_tufar_bani_09417a87b6

 Dupa ce s-a umilit şi a fost umilită în mai multe emisiuni tv în care s-au prezentat condiţiile precare în care locuia, Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a ramas în cele din urmă fără apartament. Casa a fost vanduta la licitatie pe un pret de nimic, iar Ioana ar locui acum in chirie undeva la periferia capitalei.

Ioana Tufaru, fiica Andei Calugareanu, a ramas in cele din urma fara apartamentul in care a locuit ani buni. Pentru ca adunase datorii de peste 400 de milioane de lei vechi, asociatia de locatari i-a scos casa la licitatie.

03_89_7ac7611a1a

Deoarece locuinta era foarte neingrijita, abia s-a gasit cumparator iar, in cele din urma, a fost achizitionata cu un pret de nimic. Dupa ce si-a platit datoriile, Ioana Tufaru ar fi ramas doar cu 7000 de euro.

De cateva saptamani ea a parasit locuinta si s-a mutat, se pare, in chirie, intr-un apartament de la marginea Bucurestiului. „Asociatia de locatari i-a scos casa la licitatie pe un pret de nimic. Erau foarte mari penalitatile, iar Ioana nu avea posibilitatea de a plati suma respectiva.

Eu am certat-o si am vrut sa nu semneze sa vanda apartamentul. Cred ca i-au ramas cam 7.000 de euro. Sunt foarte trista si sper ca se va intampla ceva”, a declarat Camelia Mitoseru, apropiata a Ioanei, la Un Show Pacatos.

Ioana Tufaru acumulase datorii imense la intretinere din cauza stilului de viata dezorganizat si pentru ca nu reusise sa isi gaseasca un loc de munca stabil.

17758ioana-tufaru-1

Prefera in schimb sa apara la emisiuni TV, pentru diverse sume de bani, unde de multe ori era aproape batjocorita pentru rating: a pozat seminud, i-a fost prezentata casa plina de gandaci si a fost curatata in urechi in direct. Chiar si asa, cu banii pe care ii primea facea cu totul altceva decat sa isi reorganizeze stilul de viata.

blank