Codruţ Kegheş îi va lua locul lui Vârlan la “Cireaşa de pe tort”, iar Ianţu revine cu… milionarii

Iantu dezbracatu

“Cireașa de pe tort” va avea, din martie, doi noi prezentatori, în locul lui Horia Vârlan, care a plecat la Antena 1. Tot din martie, revine la Prima TV și Virgil Ianțu, cu “Vrei să fii milionar”, emisiune care a mai fost la Prima TV şi apoi la Kanal D. Pentru matinal, postul deținut de Cristian Burci merge pe nume din stand-up comedy. Unul dintre ele: Micutzu’.

Codruț Kegheș – Dezbrăcatu’ de la “Cronica cârcotașilor” vine la “Cireașa de pe tort” după plecarea lui Horia Vârlan. Dezbrăcatu’ nu va fi singur. El va fi ajutat de un bucătar – Remus Nica. Formatul emisiunii rămâne neschimbat. Se pare că Codruţ Kegheş nu mai are voie să folosească marca “Dezbrăcatu” care ar aparţine lui Şerban Huidu şi care i-a interzis să o mai uziteze. Drept urmare, la începutul lunii februarie, vedeta de televiziune a depus o cerere de înregistrare la OSIM pentru propria lui marcă: “Codruţ Îmbrăcatul”.

Virgil Ianțu revine la Prima TV la emisiunea pe care a mai prezentat-o în urmă cu câțiva ani: Vrei să fii milionar. Programul va fi în grila Prima TV de patru ori pe săptămână – vineri, sâmbătă, duminică și luni.

Iantu

Matinalul de la Prima TV va fi ținut de nume din stand-up comedy: Micutzu’ și Adrian Nicolae, alături de fotomodelul Laura Belecciu.

Prima TV își va lansa noua grilă de programe în martie. Primele schimbări se vor vedea la la 1 martie, urmând ca grila să fie completată până la mijlocul lunii.

Postul își va păstra poziționarea ca post de divertisment, într-o variantă “resuscitată”, în care se regăsesc emisiuni noi, programe realizate de redacțiile din grupul Adevărul (Click, Dilema veche, Historia, Știință și tehnică) și show-uri relansate. Mondenii vor fi relansați ca un show live, de către Andrei Boncea. Tot Boncea se va ocupa și de un sitcom nou – Dolce vita.

Nu e de lepădat faptul că site-ul TimesNewRoman va realiza jurnale în weekend, iar Click va avea seara emisiune.