Showbiz, Stiri

Dezamăgire! Alex Dima este o catastrofă! Nu ştie să piardă bărbăteşte

„Dement” şi „nebun” au fost cuvintele grele schimbate de reporterul Pro Tv cu Chef Florin Dumitrescu

masterchef_masterchef_25120800

S-au aruncat cuvinte grele la proba care i-a dus împărţit pe concurenţi în două echipe, cea roşie şi cea albastră.

Proba care i-a dus pe concurenţi în vârf de munte, unde au trebuit să gătească pentru două echipe de muncitori, a iscat o mulţime de tensiuni.

Cu multe orgolii şi multe certuri, echipa din care făcea parte Alex Dima a avut mari probleme la gătit. Chef Florin le-a explicat că nu pot servi muncitorii cu friptură nefăcută şi carnea crudă. Pentru că Alex Dima continua să mănânce carnea nefăcută, chef Florin i-a spus „Nu mai mânca, dementule, nebunule! O să şi se facă rău!”, lucru care l-a deranjat pe concurentul Masterchef, care i-a cerut lui Chef Florin să îşi ceară scuze. În timpul ciondănelii, Alex şi-a înfipt cuţitul demonstrativ în blatul de lemn. La înregistrările opiniilor concurenţilor-vedetă, Alex a vorbit foarte urât despre toţi chefii afirmând că nici ei nu ştiu să gătească mai bine ca el. În plus, insista că el este mai bun decât colegii săi de echipă, că ştie să gătească, criticându-i pe toţi. Din păcate pentru el, nu a fost în stare să facă nici măcar o banală mămăligă!

Într-un final, cei doi s-au împăcat, după ce Chef Florin i-a spus că nu era vorba decât de o exprimare menită să îl oprească să mănânce ceva care l-ar putea îmbolnăvi.

 

blank