Showbiz, Stiri

Detaliul care i-a stricat poza sotiei lui Dinu Maxer!

Deea si Dinu Maxer se afla de cateva zile intr-o minivacanta pe litoralul romanesc. Foarte atenta la fiecare detaliu care tine de imaginea ei, Deea a vrut sa isi surprinda fanii de pe Facebook, cu corpul ei perfect.

Frumoasa mamica lucreaza pentru o sala de fitness din Bucuresti si in timpul liber se antreneaza pentru a arata bine si pentru a topi fiecare strop de grasime. Deea nu a vazut insa ca un mic detaliu ii poate compromite poza pe care a urcat-o pe Facebook.

Intinsa pe o saltea pneumatica, Deea Maxer si-a etalat corpul sculptat, insa nimeni nu a comentat cat de bine arata, ci s-au legat de altceva.
“Cam multe pietre se vad”, i-a scris unul dintre prietenii virtuali.

Deea Maxer i-a raspuns imediat: “Pai dupa cate furtuni au fost… au maturat tot nisipul”.

Clienta a chirurgilor esteticieni

Pentru a arata perfect, Deea a apelat de mai multe ori la serviciile chirurgilor esteticieni. Ea a recunoscut ca si-a facut in urma cu doi ani implanturi mamare, dar si o marire a buzelor. Prima operatie a spus ca nu o regreta, insa pe a doua a declarat ca si-a facut-o “din plictiseala”. Cum nu a fost deloc multumita de cum arata buzele ei, Deea asteapta ca acidul sa se retraga si a promis ca nu va mai face niciodata aceasta prostie.