Showbiz

Detaliul care i-a făcut pe susținători să spună că Alex și Raluca sunt împreună, deși toți îi credeau despărțiți

Alex Unguranu și Raluca Preda nu au făcut declarații concrete despre statusul căsniciei lor. De câteva luni, fanii se întreabă dacă mai sunt căsătoriți, judecând după aparițiile lor din online. Deși până acum balanța suspiciunilor susținătorilor înclina spre despărțire, un detaliu i-a făcut acum să creadă că sunt împreună.

O postare cu două fotografii cu Alex și Raluca realizate în același loc și publicate recent a făcut vâlvă în rândul fanilor Mireasa.

„Raluca și Alex din sezonul 6. Pentru cei care încă mai cred ca sunt despărțiți. Cred ca pisica și numărul 10 le poarta noroc”, a scris o membră a grupului oficial Mireasa.

În cele două fotografii Alex și Raluca stau pe trepte și mângâie o pisică. Susținătorii cuplului cred că cei doi tineri au mers împreună la Brașov.

Detaliul care i-a făcut pe fanii Mireasa să spună că Alex și Raluca sunt împreună

Unii dintre fanii emisiunii Mireasa au considerat că acest detaliu poate însemna că cei doi foști concurenți ai sezonului 6 Mireasa sunt împreună.

„Imi plac amindoi stiam ca sunt impreuna urmaream postarile pe insta ,le doresc sa fie fericiti”, „Dacă nu mai erau, soțul ei spunea!” Dacă nu postează asta nu înseamnă că sunt despărțiți!”, sunt câteva dintre comentariile publicate de membrii grupului Mireasa.

Păerile sunt totuși împărțite: „Sunt poze diferite se vede foarte bine nu au treaba unul cu altul”, „Nu mai sunt împreună”, sunt alte comentarii.

În luna decembrie 2023, Alex Ungureanu a promis că vorbește despre Raluca într-un live pe TikTok. Tânărul nu a spus dacă el și Raluca mai sunt căsătoriți, însă a precizat că sunt bine.

”Mai ești cu Raluca?”, voiau să știe cei care îi urmăreau afirmațiile.

”Pentru toate comentariile, o să vă spun un singur lucru și sper să rețineți chestia asta și să nu mă mai întrebați nimic, eu și Raluca suntem bine. Asta trebuie să știți, nu mă mai întrebați alte chestii și așa mai departe. Am primit foarte multe comentarii. Mă repet, eu și Raluca suntem bine.”, a afirmat Alex Ungureanu pe Tiktok.

Citește și  Michael Jordan și-a pus soția să semneze un contract cu niște condiții draconice

Alex Ungureanu și Raluca Preda nu au făcut până acum declaarații concrete despre căsnicia lor.

Cum a început povestea de dragoste dintre Raluca și Alex de la Mireasa sezon 6

Încă de la începutul show-ului matrimonial, Raluca a fost sigură ce vrea: un bărbat sigur, stabil financiar, cu care să formeze o familie.

Deși a încercat să-i cunoască pe tinerii de la Mireasa sezon 6, fata a înțeles rapid că niciunul nu este potrivit pentru a îi sta alături pentru tot restul vietii.

Alex a intrat la o lună de la startul competiției și i-a atras atenția Ralucăi cu fizicul său, după cum a mărturisit aceasta ulterior.

Nu avea să treacă mult până când el recunoștea că ea este cea care i-a atras atenția și pe care dorește să o cunoască. Deși se aștepta să fie greu să o cucerească, nici nu-și imagina că Raluca va fi atât de reticentă.

Încă de la începutul interacțiunii lor, Alex i s-a părut diferit, iar asta i-a ridicat semne de întrebare. Deși l-a supus la mai multe teste, după o lună și o săptămână de cunoaștere, într-un moment de vis, Alex și Raluca s-au sărutat.

Citește și: Mireasa sezonul 6. Ce a răspuns Raluca când a fost întrebată cum comentează zvonurile despre despărțirea de Alex

Evident, ”Olaf”, așa cum s-a numit ea, nu s-a topit pe loc și Alex a fost nevoit să depună mult efort pentru a o cuceri pe femeia de care se declara îndrăgostit.

Lucrurile au decurs frumos între ei, în ciuda repetatelor momente în care Raluca îl ”certa” pe iubitul ei în diferite situații. Însă vacanța de la Viena a fost cea care i-a schimbat complet pe amândoi.

Alex s-a relaxat și Raluca, cea care acum îi era logodnică, părea că s-a convins de faptul că el este bărbatul cu care vrea să-și petreacă restul vieții.

Fata s-a declarat încântată de băiatul pe care l-a descoperit în afara casei Mireasa și de atunci s-a concentrat doar pe povestea lor de dragoste.

Citește și  Vedetele s-au pus la patru ace pentru nunta lui Connect-R

În ciuda faptului că au existat tensiuni în cuplul lor, ei au reușit să le depășească și s-au cununat civil în Finala Mireasa sezon 6 din 23 decembrie 2022.

blank