Showbiz

Detaliul care i-a făcut pe fani să creadă că Gabriela și Valentin s-au împăcat! Ce i-ar fi dat de gol?

O imagine publicată de Gabriela în mediul online i-a făcut pe internauți să se întrebe dacă tânăra și tatăl fiului ei s-au împăcat. Ce a apărut pe rețelele sociale.

După ce, în jurul Crăciunului, Gabriela a publicat o imagine în care Valentin îl ținea în brațe pe fiul lor, un alt detaliu a atras atenția internauților. Proaspăta mămică a confirmat astfel că fostul ei soț este implicat în viața copilului, iar acum o nouă imagine care i-a pus pe fani pe jar circulă în mediul online.

Motivul pentru care internauții cred că Gabriela și Valentin de la Mireasa, sezon 6 s-ar fi împăcat

În fotografia publicată în mediul online, Gabriela apare în sala de fitness, însă un alt detaliu a atras atenția. Pentru că aceasta s-a fotografiat în oglindă, se reflectă și imaginea unui bărbat despre care internauții sunt siguri că ar fi chiar fostul ei soț.

Detaliul care l-ar fi dat de gol, este chiar încălțămintea sport, de un verde fosforescent. Internauții au făcut repede legătura pentru că, la rândul lui, Valeintin a public o imagine, tot din sală, purtând fix aceleași încălțări.

De asemenea, in fotografia realizată de Gabriela în oglindă se observă și tatuajul bărbatului de pe gambă, asemănător cu cel al fostului ei soț. Cu toate acestea, imaginile care circulă pe rețelele sociale sunt, evident, făcute în perioade diferite, pentru că, în afară de încălțări. bărbatul poartă un alt echipant.

Gabriela și Valentin nu au comentat în niciun fel zvonurile, însă internauții sunt convinși că nu poate fi o coincidență și cred că foștii concurenți Mireasa, care au devenit recent părinți, s-ar fi împăcat.

 

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle. Cei doi au divorțat când tânăra era însărcinată

Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle s-au cunoscut în sezonul 6 Mireasa. Fostul concurent al show-ului matrimonial a fost fascinat de frumusețea tinerei. Așadar, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să afle mai multe detalii despre ea.

Citește și  "Elena Udrea va imbatrani LIBERA in Costa Rica!" - Cine sustine aceasta varianta si cum prinde ea contur

Povestea de dragoste dintre cei doi a început timid, chiar pe platourile de filmare ale emisiunii. Aceștia au acordat o șansă relației, după ce și-au dat seama că au lucruri în comun, printre care se numără și sportul.

Parcursul lor în sezonul 6 Mireasa a fost plin de momente fericite și obstacole. Gabriela Pițigoiu și Valentin Harle au fost la un pas să renunțe unul la celălalt, în urma presiunii și tensiunilor din casă.

În ciuda situațiilor dificile, cei doi au rămas împreună. Mai mult, aceștia s-au căsătorit în Marea Finală a reality show-ului. La scurt timp de la ieșirea din competiție, Valentin Harle a făcut un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere.

blank